logo

Принц Чарлз хвърли голяма бомба, свързана със сина си Хари и принцеса Даяна

Принц Чарлз хвърли голяма бомба, свързана със сина си Хари и принцеса Даяна

В пристъп на гняв той потвърдил слуховете за извънбрачната връзка на покойната си съпруга, които се носят от дълго време

Меган Маркъл предизвика нов конфликт в семейството на Елизабет II. Публичните жалби на херцогинята от трудния й живот като съпруга на принца и критиките към традициите на кралското семейство предизвикаха вълна от негодувание сред членовете на знатната фамилия. 

Сред недоволните от изказванията й се оказал и бащата на съпруга й - принц Чарлз, който сметнал за свой дълг да проведе "възпитателна беседа" със сина си.

Разговорът, който бащата на Хари планирал като доста спокоен, прераснал в разгорещена кавга, съобщава Globe, позовавайки се на свой източник, близък до кралския двор.

Меган Маркъл успя да разстрои кралицата, вече е херцогиня нон грата

Информаторът твърди, че принц Чарлз е изгубил самообладание, когато Хари, вместо спокойно да го изслуша и да си направи правилните изводи, започнал да повдига обвинения срещу баща си.

Той заявил, че Чарлз, като всички останали членове на семейството,  е допринесъл за това животът на любимата му Меган да бъде непоносим.

А когато баща му се опитал да отправи поредната критика към Маркъл, Хари казал, че тя е по-добра от всичките му роднини взети заедно.

Гръмна истинска бомба на Острова, свързана с Меган Маркъл

Това била и капката, която преляла чашата. Чарлз избухнал и в яда си заявил на Хари, че не му е баща. 

Синът на Елизабет II посочил, че близо година преди раждането му, принцеса Даяна е имала интимна връзка с един от офицерите от кралския двор. И че той е плод на това предателство.

Когато Хари се опитал да разбере името на любовника на майка си, разгневеният Чарлз се обърнал и си тръгнал.

Ексклузивни СНИМКИ разплитат зловеща мистерия за смъртта на принцеса Даяна

Всъщност слухове, че Чарлз не е биологичният баща на Хари, се носят от дълго време, още откакто самата принцеса в скандално интервю призна за аферата си с офицер Джеймс Хюит, на когото Хари прилича страшно много.

Самият Хюит обаче публично се закле, че е станал любовник на Даяна след раждането на принца.

Тежка семейна драма мъчела принцеса Даяна преди смъртта

Медиите намериха и друг кандидат за ролята на баща на Хари. Става дума за офицера от шотландската гвардия Марк Дайер. Към момента обаче и той пази мълчание по неудобната тема. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

Чорлз

Чорлз 01.02.2020 11:31

А сега дее,не знаят кой е баща на Хари,може да е този може онзи!?Явно принцеса Даяна е била от Тея...... палавите,тук им викаме ...ви!