logo

Принцовете Хари и Уилям няма да се помирят никога, причината е повече от скандална

Принцовете Хари и Уилям няма да се помирят никога, причината е повече от скандална

Едно нещо ще разруши окончателно отношенията между синовете на Даяна, смята писателят Робърт Лейси

Едно от главните условия на "Мегзит", което принц Хари и жена му Меган поставиха пред останалите членове на кралското семейство, бе задължителна среща за преразглеждане, която ще се състои след по-малко от половин година. 

През март двойката ще трябва да се върне във Великобритания за важен разговор с роднините, на който да се реши как ще продължат нещата. 

Дотогава, както твърдят журналистите, Хари ще трябва да положи всички усилия, за да се помири с брат си Уилям.

Наскоро медиите на Острова съобщиха, че раздорът между двамата е настъпил много преди появата на бившата американска актриса. 

Не Меган Маркъл, а нещо ужасяващо е причина за напрежението между Уилям и Хари

Според някои източници, по-малкият си на принцеса Даяна винаги се е чувствал като "резервен вариант". А според съобщения в медиите, и отношението към него е бил именно такова.

Преди дни историкът и кралски биограф Робърт Лейси разкри пред Newsweek защо не вярва, че Уилям и Хари ще се помирят някога. "Хари няма да се откаже от това, на което Меган го е научила. А дворцовото общество няма да може да приеме това, което тя предлага", обясни писателят.

Той също така даде да се разбере, че има условие, при което отношенията между синовете на Даяна ще бъдат окончателно разрушени. Това ще се случи, когато по-големият брат си  присвои военното звание генерал-капитан на Кралската морска пехота, което преди е принадлежало на Хари.

Това, по думите му, ще накърни гордостта на малкия син на лейди Ди до такава степен, че той може окончателно да прекъсне всички връзки с брат си. 

Скандални разкрития за принцовете Уилям и Хари СНИМКИ

"С всеки изминал ден разривът става все по-голям", казва британският историк.

Лейси изказва и друга скандална теза - че на Хари и Уилям отдавна им е било заложено от приятели да се превърнат в най-големи врагове. 

"Смятахме, че вълненията, хаосът и трагедията от 80-те и 90-те години с участието на родителите им са приключили. Сега всичко оживя отново. Хари и Уилям са наследството на цялата тази сърдечна болка", отбелязва писателят.

Разбира се, той  има предвид брака на лейди Даяна и принц Чарлз, забежката на сина на Елизабет II с  Камила Паркър Боулс, последвалият развод и внезапната смърт на принцесата на Уелс през 1997 г.

Лейси е убеден, че Хари и Уилям са си направили напълно различни заключения от тази безспорно трагична история.

Лъсна истинската причина за раздора между синовете на принцеса Даяна

"И двамата говорят за важността на психичното здраве и осъзнават, че са уязвими психологически. Но те се справиха с това по различен начин", подчертава той. 

Уилям решава да провери връзката си с Кейт Мидълтън и й предложи брак едва след 9 години. Той не искаше да следва стъпките на родителите си, чийто годеж се случи много бързо.

От ранна възраст Елизабет II му внушава, че ще стане крал, и той искаше да се увери, че Кейт е достойно момиче, което ще стане негова подкрепа и опора, когато заеме трона.

Тази СНИМКА издаде каква опасна война се е разразила между Елизабет II и...

Хари научава точно обратния урок: от негова гледна точка той става жертва на "уговорен брак" между неопитната Даяна и по-освободения Чарлз. 

"Отношението му беше такова: "Аз не смятам да допускам грешките на родителите си и ще се оженя по любов".  И той беше толкова щастлив и горд да съобщи, че обича Меган почти от момента, в който я е срещнал през 2016 г. Той се ръководеше именно от този импулс", добавя Лейси. 

През март 2021 г. цялото семейство ще се събере отново на масата за преговори, за да реши какво да прави по-нататък - дали Хари и Меган ще се върнат. Според Лейси, това е почти невъзможно.

"Помирението изглежда все по-малко вероятно. Не виждам път назад за Хари", отбелязва експертът. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Нина Колева

Нина Колева 04.11.2020 14:43

Браво на Хари...че избра любовта..напук на зложелатели...Страхотна двойка са,,само щастие им желая...!!!

Пешо

Пешо 04.11.2020 16:11

Егати, да се родиш принц, да имаш необятни възможности...и да ги загубиш заради кривокракото негро.