logo

Приятелката на Селена Гомез, която й дари бъбрек, разкри принудена ли е била да го направи!

Приятелката на Селена Гомез, която й дари бъбрек, разкри принудена ли е била да го направи!

Франсия сподели колко трудна е била рехабилитацията й, колко й е било трудно да става от леглото и да извършва обичайните си действия

Преди няколко години разочароващата диагноза на Селена Гомез беше оповестена на целия свят. Певицата беше диагностицирано с автоимунно заболяване - системен лупус еритематозус.

За известно време изпълнителката трябваше да спре турнета и да се справи със здравето си.

Три години след обявяването на диагнозата Селена претърпя жизненоважна за нея бъбречна трансплантация. Донорът беше най-близката приятелка на Гомес, Франсия Раиса.

Момичетата бяха невероятно близки и Раиса реши да дари бъбрека си, за да спаси Селена. Но това нейно решение предизвика много слухове, най-тиражираният от които беше свързан с принуждаването на Франсия да стане донор. В същото време нито Селена, нито нейната приятелка предпочетоха да коментират подробно операцията.

Принц Хари води съдбовни преговори зад гърба на Меган Маркъл, това ли е краят

По-късно само Франсия сподели колко трудна е била рехабилитацията й, колко й е било трудно да става от леглото и да извършва обичайните си действия.

„Знаех, че това ще се случи“, каза Франсия за слуховете, които държаха нея и ситуацията на разстояние.

Момичето обаче потвърди, че е взело решението доброволно, тъй като искрено е искало да помогне на своя приятел. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

Коментирай