logo

Тайната падна: Ето с какво опасно лекарство отслабнаха сестрите Кардашиян, без да гладуват и спортуват!

Тайната падна: Ето с какво опасно лекарство отслабнаха сестрите Кардашиян, без да гладуват и спортуват!

Докато Гуинет Полтроу и Дженифър Анистън изглежда се потят всеки ден във фитнеса в търсене на вечна младост, други знаменитости не искат да се ограничават в храненето и се обръщат към лекарства

САЩ са в шок. Няколко знаменитости бяха хванати на нездравословна загуба на тегло наведнъж.

Докато Гуинет Полтроу и Дженифър Анистън изглежда се потят всеки ден във фитнеса в търсене на вечна младост, други знаменитости не искат да се ограничават в храненето и се обръщат към лекарства, които изобщо не са предназначени за отслабване.

Първи това призна Илон Мъск. В туит той написа, че вместо диета и упражнения, просто е получил инжекция, която обикновено се предписва на хора със затлъстяване и диабет тип 2, които имат хронично високо кръвно налягане или висок холестерол.

Идеалното женско дупе е на три упражнения разстояние (СНИМКИ)

С помощта на инжекцията милиардерът искал да ускори загубата на тегло и в резултат наистина се отърва от омразните килограми. Но, както разбирате, такива процедури не преминават без следа.

ТикТокърите сега се опитват да хванат сестрите Кардашиян в същата експресна загуба на тегло. И докато цял свят се чудеше как Ким е свалила 10 килограма, за да влезе в роклята на Монро, е напълно възможно инфлуенсърката просто да си е поставила "магическа" инжекция.

Струва цели 1300 долара! Което обаче е много пари само за обикновените хора: сестрите Кардашиян лесно могат да харчат такива суми в името на красотата, дори ежедневно.

Самата Ким, разбира се, не признава този метод за отслабване, очевидно тя осъзнава своята отговорност и степента на влияние. И ако за нея инжектирането на лекарството е било безболезнено, то може да повлияе на друг човек по съвсем различен начин. Както се казва, не опитвайте това вкъщи. 

Коментирай

kravar

kravar 14.10.2022 19:36

DRISNI NA DIARII !

Епъл мепъл

Епъл мепъл 30.10.2022 0:51

Инжекцията се казва уиндоус на бил клинтън, пардон гейтс, ей, забрихме, му името, с тоя андроид.