logo

Тежка драма се разиграла в кралското семейство по времето на принцеса Даяна

Тежка драма се разиграла в кралското семейство по времето на принцеса Даяна

Кралски биограф разкрива една емоционална трагедия, която завинаги ще бележи живота на принц Хари и принц Уилям

Кралското семейство е минало през огромна драма, а болката е била меко казано непоносима за някои членове. Най-тежко било състоянието на принц Хари.

От jenata.blitz.bg ви разкрихме какви са били последните думи на принцеса Даяна, разказани от пожарникар цели 20 години след тежката катастрофа с нея. Споделихме ви и предсказанията на топ астроложка, която предрича нещо сензационно за принц Хари и Меган Маркъл.

В следващите редове ще ви върнем години назад, още когато принцеса Даяна бе жива и част от кралското семейство. Оказва се, че болката е превзела сърцата и душите на роялите преди смъртта й. Кралски биограф разкрива една емоционална трагедия, която завинаги ще бележи живота на принц Хари и принц Уилям.

Меган Маркъл с жесток гаф след раждането, всички още са в шок!

Андрю Мортън е кралски биограф. В книгата си за принц Уилям и херцогиня Кейт той описва животът и тяхната сватба. Именно в нея изплуват много сърцераздирателни моменти от живота на херцогът на Кеймбридж.

Първите сигнали за краха на отношенията между принц Чарлз и Лейди Ди вече са били на лице, а малките по онова време Хари и Уилям са приемали ситуацията много трудно.

Тайни от архивите: Интимно ВИДЕО на британското кралско семейство взриви мрежата!

Оказва се, че херцогът на Съсекс не е можел да прости на баща си: „Съперничеството между Даяна и Чарлз било унищожително зад стените на двореца” разказва Мортън. По думите му „малкият Хари дори нападнал баща си, удряйки краката му с юмруци”. Междувременно той крещял, че мрази баща си, защото карал майка му да плаче.

„Уилям е бил чувствителен, но и много срамежлив. Той вече е бил достатъчно голям, за да осъзнава емоционалното значение на каменната тишина или на суровите думи, които са си разменяли родителите му, докато още са били заедно. Веднъж дори пъхнал салфетки под вратата на банята на майка си, когато тя се била заключила там, за да плаче далеч от погледите на слугите”, споделя кралският биограф.

Развенчана бе шокираща тайна, свързана с принцеса Даяна (СНИМКИ)

Според друг кралски биограф и принц Уилям е имал тежки агресивни изблици, като тези на брат си. „Той просто вече не можеше да издържа родителите му да се карат, не искаше да слуша”.

Думите „мразя те” са излезли и от устата на Уилям и отново обект е бил принц Чарлз, който явно и двете деца винят за страданието на майка им.

 

На тези СНИМКИ на принцеса Даяна се крие голяма мистерия, но вече е развенчана

Принц Уилям е роден през 1982 година, година след сватбата на родителите му (1981г.)

Чарлз и Даяна се разделят през 1992 година, а разводът им официално е факт през 1996 година./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

taka e

taka e 22.05.2019 9:21

Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен - независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея. https://bit.ly/2KrFJA9