logo

Звездите, които бяха заедно с цел ПР

Звездите, които бяха заедно с цел ПР

Като цяло бизнес романсите все още се случват и все още се продават добре

Често не е случайно, че известни хора хвърлят подробности за връзката си в жълтата преса малко преди премиерата на филм или преди голямо турне.

Британец с два провалени брака удари джакпот от 71 милиона и сподели с какви жени би ги похарчил

Звездите започват връзки помежду си, когато снимат нови видеоклипове или участват в рейтингови телевизионни предавания. Като цяло бизнес романсите все още се случват и все още се продават добре. 

Кристен Стюарт и Робърт Патинсън

След излизането на първата част на "Twilight" през 2008 г., целият свят последва романа на тази двойка. За създателите на филма беше полезно да пренесат чувствата на героите от продукцията в живота.

Кристен Стюарт и Робърт Патинсън постоянно се появяваха заедно на снимка, а таблоидите пишат, че страсти бушуваха във връзката им: двамата ту се разделят, ту се събират.

Актьорите обаче наистина се разделиха веднага след излизането на последната част от филма. А Кристен дори започна връзки с жени!

Лейди Гага и Брадли Купър

Когато Брадли Купър започна да се среща с Лейди Гага, хиляди жени рускини й написаха злобни коментари. Факт е, че певицата уж е откраднала мъжа от самата Ирина Шейк! Чувствата между актьора и певицата бяха обсъдени в разгара на премиерата на общия им филм „Роди се звезда“.

В картината продукцията има много чувствени сцени, така че беше лесно да се повярва в нея. Въпреки това, веднага след като филмът събра най-добрите награди, връзката се разпадна. Но съвместни снимки на Брадли и Ирина все още се появяват в медиите.

Мила Кунис и Джъстин Тимбърлейк

Актрисата и певецът се запознаха през 2010 г., когато започнаха да се снимат във филм с недвусмисленото заглавие "Приятели с облаги". Според сценария главните герои, изиграни от Кунис и Тимбърлейк, решават да направят облог, за да проверят колко добра може да бъде интимността, ако мъжът и жената са само приятели.

7 ситуации във връзката, в които е по-добре да излъжете

Филмът се състои изцяло от креватни сцени, което намеква за продължаването на романа в живота. Оказа се, че слуховете за връзката са само част от PR кампанията на филма, нищо повече. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай