4 правила как да подреждате храната в хладилника

4 правила как да подреждате храната в хладилника

Ако искате тя да има максимално дълъг живот, то следващите редове са за вас

Колко от вас държат хладилника си под контрол и пренареждат нещата по правилен начин. Така си и помислихме.

Стана ясно как мъжете избират половинките си! Истината определено няма да се хареса на много дами!

Ние също забравяме честичко да го правим.

Ако обаче спазвате точно 4 правила, когато спазвате храна в хладилника, то тогава ще удължите максимално живота  й, а освен това уредът ви ще е много по-чист и добре подреден.

Не ви коства абсолютно нищо.

@sofineycheva  Част 2 - Организация на хладилница  Няколко простички правила, които удължават живота на храната в хладилника: 1. Прибирайте разделно плодовете и зеленчуците. Винаги подсушени. Плодовете обичайно отделят етилет, който подпомага узряването следователно и гниенето на последващ етап. Затова – разделно. 2. В средната част, поставям млечните продукти и яйцата, температурата е сравнително ниска и постоянна. 3. Долната част е обичайно за месото и храни, които бързо се развалят. 4. Горната част и вратичките на хладилника са най-топли. Умишлено там се съхранявам остатъци от храна, на които се вижда края. Сосове, кисели краставички, консервирани храни. 5. Лекартствата слагам на високо, особено свещичките за гадене и температура. Съхраняваме още някои ядки, но това не е задължително. Все пак, по-бавно гранясват. Този метод на подредба е когато камерата е отдолу. В случаите, когато при вас са обърнати местата, съхранението ще бъде противоположно, защото най-студената част ще бъде горната. До скоро, СОФИ #организация #хладилник #cleanwithsofi #cleaning #cleantips #хакове #почистване ♬ Best Time - Infraction Music

Жена срещна "мъжа на мечтите", който я отведе в България, но нещата завършиха ужасяващо

Ето и правилата:

1. Прибирайте разделно плодовете и зеленчуците. Винаги подсушени. Плодовете обичайно отделят етилет, който подпомага узряването следователно и гниенето на последващ етап. Затова – разделно.

2. В средната част, поставям млечните продукти и яйцата, температурата е сравнително ниска и постоянна.

3. Долната част е обичайно за месото и храни, които бързо се развалят.

4. Горната част и вратичките на хладилника са най-топли. Умишлено там се съхранявам остатъци от храна, на които се вижда края. Сосове, кисели краставички, консервирани храни. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай