logo

4 знака в дома ви, че ще ви споходи нещо ужасно

4 знака в дома ви, че ще ви споходи нещо ужасно

Хората сме свикнали да се фокусираме главно върху лошите неща и много често живеем в страх от дадени събития

Суеверията водят началото си още от дълбока древност. Някои неща ни вещаят хубаво бъдеще, други пък ни чертаят болести, смърт и много беди и проблеми.

Всички допускаме тази ужасна грешка при пране

Хората сме свикнали да се фокусираме главно върху лошите неща и много често живеем в страх от дадени събития.

Има няколко суеверия, които предвещават, че ще ви се случи нещо много лошо. Всички те са в жилището ви, а вие трябва да сте много внимателни за знаците.

Бутната солница

Всеки е наясно, че разлятата сол е лоша поличба. Тя вещае скандали с близките ни хора. Преди солта е била много ценен продукт и е сервирана главно по празници.

Само богатите хора можели да си я позволят. Ако човек тогава бутнел солницата, то бива пребиват, тъй като тя струвала теглото си в злато.

Разбира се, солта в момента няма никаква стойност, но лошата й поличба е останала и до ден днешен. Веднага щом някой бутне солницата, си спомня, че явно ще го чакат беди.

Американски способ да направите бялото пране снежнобяло СНИМКИ

Счупено огледало

Смята се, че огледалото има способността да поглъща енергия. То е свидетел на семейни кавги и големи скандали.

Психолозите съветват в дома ви да не стоят стари огледала, защото не се знае как са живели предишните собственици на жилището.

Всички знаем класическото поверие за 7 нещастни години любов, ако счупите огледало. Съществува и още едно схващане – това счупване се отразява цялостно на семейството ви. Причината е, че след като се счупи, то връща обратно цялата насъбрана лоша енергия в себе си.

Смята се, че ако едно огледало е счупено на много малки фрагменти, то тогава ви чака бъдеще, изпълнено с множество здравословни проблеми, загуба на пари, късмет и дори смърт на член на семейството.

Всички му се смееха, когато заживя в стар гараж, но като му отидоха на гости... СНИМКИ

Седене върху масата

От незапомнени времена се знае, че към масата и трапезата човек трябва да се отнася с изключително уважение, защото всички домакинства се събират да ядат на нея, да празнуват и да са заедно в болка и радост.

Смята се, че седнете ли на маса, то това води до самота, финансови затруднения, сериозно заболяване или дори смърт. В професионалната сфера пък подобно нещо би довело до раздор и свади с колегите и дори загуба на работа.

Мъж си купи изоставена ферма и я превърна в дом мечта СНИМКИ

Паднала завеса

Нашите предци са вярвали, че прозорците са портали към другия свят. Закриването им с пердета и завеси пази жителите на даден дом от зли очи и мистичните сили, които искат да проникнат в жилището.

Падналата завеса се счита за опит на тъмните сили да влязат в дома ви. Това води до скандали в семейството или кавги със съседи./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!