logo

Приятел на принцеса Даяна хвърли бомба за принц Чарлз и разкри големия й страх

Приятел на принцеса Даяна хвърли бомба за принц Чарлз и разкри големия й страх

Не е за вярване какво е мразел херцогът на Уелс във Лейди Ди

Д-р Джеймс Колхърст е роден в Ирландия и по професия е хирург. Той е близък приятел на принцеса Даяна още от времето когато тя е работила като бавачка в Лондон. Това е преди да се омъжи за принц Чарлз пред 1981 година.

Кейт и Уилям с изненадващ ход! Свършва ли войната със Съсексови

Колкото и да не ви се вярва наистина бъдещата принцеса е работела като бавачка, въпреки че е била родена в заможно семейство. Даяна просто обожавала да е сред деца и й се отдавало да си общува с тях. 

Джеймс също е от заможно семейство, което има свой средновековен замък. Той е бил посредникът между принцесата на Уелс и биографа Андрю Мортън, който пише книгата - "Даяна: Нейната истинска история". 

Ето защо Уилям изгонил Хари и Меган от двореца Кенсингтън! Още сензационни подробности за кралския скандал СНИМКИ

Д-р Колхърст реши да направи шокиращи разкрития за отношенията между Даяна и Чарлз по повод на годината, в която лейди Ди щеше да навърши 60.

"Лейди Даяна Спенсър беше едва на 17, когато се срещнахме за първи път. Карахме ски в Кларет. Тя познаваше няколко мои приятели и те я доведоха в апартамента ни, когато тя пострада и си изкълчи глезена. Казаха й, че съм лекар и ще я прегледам, а аз тогава всъщност просто следвах медицина. 

Даяна беше весела, умна и щура и ни беше лесно да говорим на един език. Тогава се зароди приятелството ни и продължи до края на краткия й живот. Смъртта й все още остава загадка.

Даяна, която познавах, обичаше да общува с хора. Тя имаше изключителната способност да предразполага хората да й споделят и можеше да си говори с всякакви хора, от деца, до възрастни. Имаше уникална харизма, а бракът с принц Чарлз и бе донесъл световна слава. Тя обаче не осъзнаваше, че присъединяването към кралското семейство, може да й донесе и много негативи. 

Кралското семейство обаче също се сблъска с проблем в лицето на Даяна. Те не са очаквали, че народът така ще я обикне. Никой не очакваше тя да обсеби медиите и хората и факта, че те така ще я обикнат, че именно Лейди Ди ще се превърне в главната фигура в семейството. Това създаде проблеми и Чарлз започна да ревнува от нарастващия авторитет на жена си.

Когато Даяна роди две деца, ролята на майка веднага й прилегна. Харесваше й децата да са около нея, забавляваше се с тях. Те й даваха възможност да избяга от служебните задължения. Като неин приятел ми тежеше, че я наричаха булимичка. Истината беше, че нейната болест бе просто отражение на нещастието йм а не първопричина за него. 

Тя се страхуваше, че може да изгуби момчетата и чувстваше, че хората, които тя определяше като "сиви", ще я обявят за небрежна и лоша майка. 

Това не бе и единственият й страх. Още през 1992 г. тя започна да се притеснява, че може да бъде обида в скалъпен инцидент. Разказвала ми е няколко пъти за това. Може би звучеше параноично, но тя наистина не звучеше така. 

През трудните години на брака й понякога получавах между 8 и 10 обаждания на ден от нея."
 /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

321

321 09.07.2021 8:31

убита, а не " обида"

Биби

Биби 09.07.2021 10:58

Много често си мисля, дали наистина убийството на Даяна не е дело на кралското семейство.

мив

мив 09.07.2021 13:52

лудото Ленче. Дрънкала е по телефона по 8-10 пъти. Била е много заета и си е уплътнявала времето да къса нервите на хората. Какви ли простотии щеше да прави на сина си и снаха си?

Нина

Нина 09.07.2021 21:38

Невероятен човек и уникална жена но със лоша съдба явно не е уцелила времето и мястото в което да се роди или явно кралският двор не са я оценили.