logo

Трапезни столове за вечеря със стил

Трапезни столове за вечеря със стил

Независимо от начина ви на живот, селекцията от трапезни столове, която ще видите по-долу, покрива всичко, от което се нуждаете, за да създадете вашия мечтан кът за хранене. От класически и изчистени форми, подходящи за всеки дом, до модели с изискана тапицерия и функция за въртене - за обзавеждане на перфектната трапезария или уютна обстановка в ресторант.

Ако за вас на първо място при избора на трапезни столове стои комфортът, то непременно трябва да пробвате CONWAY.

Освен, че притежава страхотна визия, седалката и облегалката са изключително меки и удобни. Като допълнение, моделът е снабден с иновативна функция, която му позволява да се върти на 360°. Това ви дава свобода на движението и е чудесен избор за обзавеждане на ресторанти или трапезарии, в които обикновено се събират повече хора.

Ако сте почитатели на по-изискания стил, трапезният стол TIPTON е точното попадение за вас. Висококачествената дамаска и елегантните черни крака от праховобоядисан метал грабват погледа отдалеч, а подлакътниците са съвършеният завършек на този красив модел.

Ако обичате нестандартната визия, обърнете внимание на BRENT. Интересната му основа го отличава от класическите столове и го прави още по-атрактивен. Липсата на подлакътници се компенсира от удобна седалка и мека облегалка, която поема всяка извивка на гърба за максимален комфорт.

Модерната визия на LUTON ще внесе уют и стил в интериора. Със своите неутрални цветове и изчистени линии, той се превръща в идеалното решение за любителите на минималистичния дизайн.

Това е само малка част от богатото портфолио на мебели Carmen. Може да разгледате още модели онлайн или да посетите шоурумите в страната на следните адреси:

София, бул. "Брюксел" 14,
Пловдив, ул. "Нестор Абаджиев" 13,
Варна, бул. "3-ти март" 30А,
Бургас, ул. "Одрин" 50