logo

3 зодии минават през ада през 2023 г.

3 зодии минават през ада през 2023 г.

Според астроложката и психолоог Анна Гусева за тях това ще е една от най-лошите години в живота им

Новата година чука на вратата! И докато някои я чакат с надежда животът им да се промени към по-добро, други се опасяват, че тя ще им донесе само нова порция проблеми.

И са прави, защото годината на Черния заек определено ще е ужасяваща за представителите на три зодиакални знака. Според астроложката и психолоог Анна Гусева за тях това ще е една от най-лошите години в живота им!

Ето кои представители на зодиакалния кръг ще броят с нетърпение дните до края на 2023 година според специалистката: 

Лъв 

През 2023 г. в живота на Лъвовете ще има повече въпроси, отколкото отговори. Първата половина на следващата година ще бъде особено трудна. За да не се изгубят и да не се отклонят от пътя, тези представители на огнената стихия ще трябва да се научат да устояват на всички предизвикателства на Съдбата.

Тамара Глоба: 3 зодии ще са галеници на Съдбата през 2023 г.

Няма да е лесна година, но влиянието на Юпитер в Овен през първите месеци ще даде на хората от тази зодия енергия и решителност да се справят с всички несгоди. През април Сатурн ще премине в Риби и Лъвовете ще почувстват леко облекчение.

През втората половина на годината са вероятни нови срещи, една от които може да прерасне в нещо повече.

"Бъдете много внимателни с финансите, откажете се от необмислени и ненужните разходи. Това няма да е лесно, но умението да се сдържате ще е един от най-важните уроци на 2023-а", казва Гусева.

Стрелец

През 2023 г. Стрелците ще трябва да се адаптират към много неща. Това важи за всичко: от кариерата до семейните отношения. Особено труден ще бъде периодът от април, когато тези огнени хора ще почувстват, че силите ги напускат. 

Необходимостта да се подчиняват на правилата ще предизвика отчаяно неразбиране у Стрелците. В тези моменти трябва да проявят търпение. В края на пътя ще ги очаква справедлива награда.

Павел Глоба: Приказно богатство и невиждан късмет връхлита 3 зодии през 2023 г.

Бизнесът, особено през първата половина на годината, ще донесе добри печалби, а лятото ще бъде особено успешно в любовно и романтично отношение.

"Не забравяйте, че противно на общоприетата фраза, оцелява не най-силният, а този, който се адаптира най-добре към променящите се условия. Ще се наложи да покажете цялата си гъвкавост и способност да правите компромиси", казва експертката.

Риби

Някои се страхуват от хаоса, несигурността и неизвестното, но не и Рибите. Въпреки това през 2023 г. ситуацията може да стане твърде непредсказуема дори за тези представители на водната стихия.

Въпреки че във финансов план втората половина на годината ще бъде особено успешна, те трябва да внимават с разходите и инвестициите.  

"Каква ще се окаже в крайна сметка годината за вас, успешна или неуспешна, ще зависи пряко от това колко добре можете да плувате в "мътни води". Обърнете специално внимание на здравето и нивото на енергия, релаксирайте по-често сред природата: това ще ви зареди и възстанови. Слушайте тялото си!", съветва Анна Гусева. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Дора Н иколова

Дора Н иколова 23.11.2022 9:31

Зодия Стрелец и дъщеря ми Лъв-пак на дъното на класацията!

Касандра от Сусурлево

Касандра от Сусурлево 23.11.2022 12:55

Ха-ха! Когато Юпитер е в огнения овен, Марс в близнаци, а Сатурн излиза от опозиционния водолей след престой от 2 години и половина, за лъв и стрелец щяло да бъде ад! Ама защо след като калинките по сайтовете са чутовно некадърни да не препишат нещо от още по-некадърна "астроложка"? Нали?