Идат тежки дни за 2 зодии, няма да имат късмет

Идат тежки дни за 2 зодии, няма да имат късмет

Съдбата ще тества силата им, предупреждават астролозите

Хората сме свикнали да се надяваме на най-доброто. Е, има и песимисти, които няма как да убедим, че има и хубава страна на нещата от живота.

Но ако говорим за бъдещето, то не е сигурно кое е по-добре – да знаем какви хубави неща ще ни се случат или да сме наясно с лошите. За добро или лошо наскоро картите Таро предрекоха кошмарен април за три зодии.

Но неприятните прогнози не спират до тук. Сега астролози предупредиха, че точно две зодии ще се сблъскат с неочаквани проблеми до края на април.

До дни: 2 зодии да се готвят за важен житейски урок

„Идва „черна ивица“ в живота им. Няма да имат късмет и това ще си проличи“, казват астролозите и допълват:

„Една от тези зодии ще се изправи пред сериозна любовна драма. Другата рискува да остане за дълго време сама, ако не направи някои неща“.

„Април месец за тях ще бъде изпитание, но това ще ги научи на няколко важни житейски уроци. Съдбата ще тества силата им“, казват астролозите.

Ето кои са двете зодии, които ги очакват неприятни дни и изживявания:

Близнаци

Близнаците може да преживеят срив в личния си живот. Според астролозите може да попаднете в любовен триъгълник. Или може да възникне ситуация, когато осъзнаете, че сте загубили чувствата си към партньора си. 

Във всеки случай ще искате да прекъснете тази връзка, колкото и да се страхуват какво ще се случи след това.

Опитайте се да се разсеете с нещо добро, посветете повече време на работа, потърсете спасение в спорта. Тогава има шанс по-бързо да излезете от депресията и да подобрите живота си.

Астрологът Влад Рос с пълен хороскоп за април месец

Водолей

Водолеите са свикнали със свободата и независимостта си. И това е пряк индикатор, че е малко вероятно да успеете да създадете силен съюз с някого. 

Проблемът е, че не допускате хора от противоположния пол да се доближат до вас. Може би става въпрос за вашите комплекси и травми от стари връзки.

Опитайте се да се откажете от миналото, в противен случай рискувате да останете сами дълги години. Научете се отново да се доверявате на хората и да се отваряте към тях. jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

 

Коментирай