logo

Павел Глоба посочи зодиите, за които декември ще бъде истински кошмар

Павел Глоба посочи зодиите, за които декември ще бъде истински кошмар

По думите му, през последния месец на годината те ще се се изправят пред много трудни житейски ситуации

През декември звездите няма да са благосклонни към всички представители на Зодиака. Някои от тях ще се сблъскат с изключително трудни ситуации. 

Астрологът Павел Глоба посочи зодиите, които през последния месец на годината ще се се изправят пред много трудни житейски ситуации. Ако обаче са наясно с това, неприятните последици могат да бъдат сведени до минимум.

Ето кои зодии ще бъдат основните губещи през декември:

Близнаци 

За Близнаците декември ще бъде истинско изпитание. Месецът ще започне със здравословни проблеми, които ще ги накарат да се почувстват изтощени и неактивни.

Черни облаци надвисват над 2 зодии през декември

Ще ви бъде трудно да вършите работата си, което ще доведе до намалена работоспособност и производителност. А това - до финансови проблеми. 

За съжаление, липсата на пари няма да е единствената неприятност, която ви чака през този месец. Стресът ще ви накара да започнете да избухвате срещу най-близките си. През втората половина на месеца вътрешносемейните конфликти могат да се влошат. 

Павел Глоба казва, че за да избегнете това, трябва да се опитате да не се изнервяте, да се примирите с намаляването на доходите, да не се концентрирате върху парите, а да укрепите семейните връзки.

Парите ще се върнат с времето, докато възстановяването на отношенията с близките ви може да не се случи толкова бързо.  

Дева

През декември представителите на тази зодия ще се сблъскат с неразбиране от страна на половинката си. Глоба казва, че Девите ще получават новина от любимия човек, която няма да могат да оценят по достойнство.

Зодиите, които ще се радват на невероятен финансов успех през декември

Неразбирането се корени в това, че в последно време са загубили връзка с любимия, съсредоточили са се върху себе си и не са се опитали да видят света през очите му. 

Ако не приемете новината, която той ще ви съобщи, не са изключени сериозни кавги и дори раздяла.

Опитайте се този път да погледнете на всичко през очите на вашия любим и да видите важността, която той придава на ситуацията.

Скорпион

Скорпионите също няма да имат късмет през декември. Павел Глоба подчертава, че всичките им неприятности ще произтичат от конфликти с близки, приятели и семейство. Представителите на тази зодия рискуват да се разочароват от хората, което ще доведе до редица съществени проблеми.

Хората от тези зодии навличат проблеми на всички

Един от тях ще бъде провал във финансовата сфера. За извършването на ред операции ще ви е нужно доверие към хората. Но ако го загубите, пропускате възможностите и перспективите. 

Затова е добре да помните, че не трябва да очаквате от хората това, което не могат да ви дадат, както и че всеки човек заслужава втори шанс. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Ооо

Ооо 29.11.2020 8:53

Този откачалник явно много мрази близнаци...хаха