logo

Тези 3 зодии ще направят живота ви черен от ревност!

Тези 3 зодии ще направят живота ви черен от ревност!

Всеки познава чувството на страх от загубата на любим човек, което те кара да ревнуваш

Да, любовта не може да съществува без ревност, казват психолозите. Вярно е, че това чувство не винаги се проявява, защото за мнозина е скрито в дълбините на съзнанието, но седи здраво във всеки, който изпитва любов.

Астрологът Люси Свен в хода на многогодишни изследвания успя да идентифицира зодиакални знаци с безумно чувство за ревност.

Астрологът Павел Глоба с лоша новина за 4 зодии: Обречени са на самота

Мъжете, родени под тези съзвездия, ревнуват любимата си жена от всичко, което се движи. Понякога дори най-лоялните души се сблъскват с отровата на изневярата. Вижте кои са най-ревнивите зодии: 

Рак
Закалените ревнивци са раците. Те по-рядко се променят към техните половинки и следователно очакват същото. За тях е много трудно да преживяват всяко подозрение за изневяра на любимите си, дори да е неоснователно. 

Пълен и невероятен любовен хороскоп за 2020 година

Дивата им фантазия се включва с пълна сила и веднага пресъздава сюжет в главата им. Пристъпите на ревност могат да дойдат и от един поглед. 

Най-опасното при притежателите на тази зодия е добре развитото им шесто чувство, което рядко ги лъже, затова много често, когато ревнуват имат основателна причина за това. 

Скорпион
Това са най-ревнивите хора на света. Люси Свен твърди, че болната ревност на скорпионите идва от собствените им предателства. Според тях, ако те правят дадено нещо, защото да не го направят и половинките им. Именно това често ги вбесява и е причина за провалените им бракове.

3 зодии ще се къпят в пари през първия месец на новата година

Тяхната любов към половинката е толкова изразена, че не са способни да се борят с нея. А ако наистина ги предадете, отмъщението ще бъде сурово и няма да се забави.

Козирог
Козирозите, както психолозите, са в състояние да разпознаят измяната по жестовете и изражението на лицето. Всичко това е възможно благодарение на естественото им наблюдение, което им позволява да идентифицират изневярата на половинката си, така че няма смисъл да се опитвате да ги лъжете.

Освен това най-малкото подозрение на Козирога може да бъде предизвикано от обикновено телефонно обаждане, промяна на прическата или обикновен разговор с приятел на по чаша кафе.

Пазете се: Тези 4 зодии ще изневеряват постоянно през 2020 година!

И изненадващо, интуицията им рядко ги заблуждава.

Ето защо, ако възнамерявате да сключите брак с този зодиакален знак, не трябва да изпитвате тяхното търпение и да се отдавате дори на лек флирт с непознат. Така можете да живеете в любов и хармония до старост.

В заключение Люси Свен пояснява, че въпреки изразеното чувство за ревност на тези зодиакални знаци, всички те имат много значителни предимства. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай