logo

Ад за всеки: Тези 5 продукта сбръчкват лицето ви!

Ад за всеки: Тези 5 продукта сбръчкват лицето ви!

По-добре ги изключете бързо от менюто си и съхранете здравето си

Храната засяга тялото ни и външния ни вид много повече, отколкото повечето от вас дори подозират. Именно продуктите, които консумираме могат да ни навредят непоправимо. Всичко зависи от храната, която хапваме.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме кои са 5-те трика, с които просто ще забравите за излишните килограми, особено по празниците. Споделихме ви и за 10 неочаквани неща, които състаряват кожата толкова бързо, колкото и лошите навици.

Експерти откриха кои продукти ускоряват процеса на стареене и имат меко казано неблагоприятен ефект върху външния ни вид.

Лекарите буквално онемяха! Тази маска ще ви отърве от бръчките!

Ето ги и тях:

Захар

При консумацията й се стига до процеса гликация. Какво е това ли? При гликацията има свързване на захар с протеин или мазнина в отсъствието на ензим, който да контролира тази реакция. Тя нарушава функциите на молекулите в организма ни и уврежда колагена на кръвоносните съдове, като по този начин ни прави по-предразположени към хормонални смущения, сърдечно-съдови, мозъчни и други заболявания. Така протеините губят някои от функциите си, което се отразява негативно на клетките на тялото.

Дълбоките бръчки изчезнаха от лицето ми след тези домашни подмладяващи процедури

Преди време пък учени проведоха изследване, според резултатите от което, метаболизмът при ракови заболявания силно се влияе от консумацията на глюкоза. Раковите клетки абсорбират захар около 19 пъти по-бързо от здравите клетки, съобщават учените.

Захарта намалява производството на колаген в организма, в резултат на което кожата започва да избледнява и се образуват бръчки.

43-годишна дизайнерка сложи в малкия си джоб всички тийнейджърки! Тайната й за вечна младост се крие в...

Транс мазнини (маргарин, фаст фуудс, хлебни сладкиши, чипс)

Тези продукти нарушават състоянието на артериите и кръвоносните ви съдове. Те ги стесняват, а това води до по-малка доза кислород и хранителни вещества, циркулиращи през тях Така кожата губи еластичността си и цветът й се влошава.

Тя е на 54, а на лицето си няма и една бръчка! На красотата й завиждат дори 25-годишните и всичко се дължи на...

Сол

Тя е основен фактор за задържането на вода в тялото. Именно това е причината за подуване и акне. Освен това солта забавя метаболизма. Излишната сол в храната ви несъмнено ще доведе до неприятни последствия.

Нито един уважаващ себе си дерматолог няма да сложи тези 5 неща на лицето си!

Рафинирано масло (Олио)

При рафинирането се отстраняват от маслото не само относително вредни компоненти, но и полезните. След този процес в него остават само растителни мазнини и фабрични добавки.

Употребата на рафинирано масло увеличава количеството на холестерола в кръвта и прави кожата ви мазна. Епидермисът става податлив на обриви и цветът му се влошава.

Тази вълшебна маска за лице е истински натурален ботокс! Изпробвайте я и ще се откажете завинаги от скъпите козметични процедури

Алкохол

Той влошава състоянието на черния дроб и премахва полезните антиоксиданти от организма. Освен това градусовите напитки дехидратират тялото ви. След като пиете алкохол, кожата ви става отпусната. Бръчките определено могат да се появят преждевременно, ако прекалявате с употребата на спиртни напитки.

Тя се подложи на опасен генетичен експеримент в името на науката, който я подмлади с цели 20 години!

Много хора консумират изброените продукти без въобще да се замислят за последиците. Ако ги изключите от менюто си, ви гарантираме, че веднага ще усетите резултатите върху външния вид и здравето ви.

Кои продукти от този списък бихте отказали?/jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

pixel

pixel 10.05.2019 18:05

С минимален депозит от 10 евро спечелих 3670 евро !Опитай късмета си и ти !https://bit.ly/2vGdh7g