logo

Нелеп инцидент преобърна живота на 135-килограмовата Доминик на 180 градуса и я превърна в... (СНИМКИ)

Нелеп инцидент преобърна живота на 135-килограмовата Доминик на 180 градуса и я превърна в... (СНИМКИ)

Пухкава американка от Лос Анджелис успя да свали близо 70 килограма от теглото си и се превърна в професионален модел. Цял живот Доминик Монтгомъри мечтаела да дефилира по модните подиуми, но от 5-годишна започнала да страда от хранително разстройство. Момичето постоянно преяждало и въпреки това непрекъснато било гладно. Ученическата й униформа била с няколко размера по-голяма от тази на съучениците й, а децата не спирали да й се подиграват. 

Доминик много тежко преживявала подигравките. Тя не спирала да се подлага на диети, но нито един хранителен режим не довел до желания резултат.

В един момент младото момиче се предало и започнало да яде каквото му попадне. 

В училище всички се присмиваха на 120-килограмовата Джоузи, но когато я видяха на бала... (СНИМКИ)

"Приемах минимум по 5 000 калории дневно. Много често ядях в колата, за да не ме гледат другите хора. Направо се ненавиждах", признава тя.

Стеф преживя тежко загубата на баща си и стана 170 кг.! Три години по-късно е неузнаваема и всички мъже въздишат по нея (СНИМКИ)

На 19 години Доминик вече тежала 135 килограма. Веднъж, когато отишла на плаж с приятелки, с мъка излязла от океана, защото имало прилив, а тя била прекалено тежка. Приятелите й не успели да й помогнат и Доминик едва не загинала. Разминавайки се на косъм със смъртта, тя решила, че ще се вземе в ръце и този път ще се избави от излишните килограми. 

Млада британка тежеше 99 килограма, но реши да се включи в благотворителен флашмоб! 6 месеца по-късно е направо неузнаваема (СНИМКИ)

За 4 години успяла да свали 70 килограма. Тя се отказала от храната, предлагана в заведенията за бързо хранене и започнала редовно да посещава фитнеса.

След това обаче се сблъскала с друг проблем - увисналата кожа.

За да събере средства за операция, тя основала собствена фирма, която се занимава с разработване на програми за отслабване и тренировки. 

Джена свали чутовните 45 килограма! Стана секссимвол и покори Instagram със СНИМКИТЕ си

През октомври миналата година Доминик успява да сбъдне детската си мечта и да дефилира на подиума по време на Седмицата на модата в Лос Анджелис.

Съвсем скоро й предстои да участва в дефиле на Седмицата на модата в Ню Йорк. А другата й мечта е да стане модел на Victoria's Secret.  / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

taka e

taka e 05.02.2019 10:45

Максимално отслабване за мързеливите: до -21 кг на месец, гарантирано!http://bit.ly/2kqNpXz