logo

Уникално: Внучка подари втори живот на баба си (СНИМКИ)

Уникално: Внучка подари втори живот на баба си (СНИМКИ)

Кристина Пукова е чешка гримьорка, известна с добрата си работа

Колкото по-възрастен става човек, толкова по-трудно е да се избере добър и полезен подарък за него. Роднините и приятелите на по-възрастните хора обикновено се опитват да подарят нещо, което би било по-полезно в ежедневието. Но емоциите за възрастните хора са много повече от обикновен подарък. Една внучка решила да изненада баба си с нещо изключително необичайно.... И тя напълно успя! Вижте какво е дала на любимата си баба. 

Кристина Пукова е чешка гримьорка. Тя е талантлив майстор, който вече и много известен в интернет заради качеството на своята работа. Кристина майсторски поставя грим и показва как са изглеждали клиентките й "преди" и "след" преобразяването. Ако погледнете работата на чешки гримьор, няма можете да повярвате, че на снимките стоят едни и същи хора. Така Кристина решила да се възползва от таланта си и да направи най-трогателното произведение през живота си - прераждането на собствената й баба.

Тайните за здрава и блестяща кожа на всяка възраст са...

Бабата на Кристина Пукова е имала юбилей и е навършвала 70 години. Тази годишнина ще бъде запомнена от рожденичката и гостите, а дори и от непознатите, които следят работата на чехкинята в интернет. 

Лекарите буквално онемяха! Тази маска ще ви отърве от бръчките!

Първото, което Кристина прави, е да очертае веждите на баба си. Това е половината от успешния вид! Малко молив, червило, пудра, сенки за очи, спирала и руж ... Ефектът е невероятен!

Тези 3 продукта крадат красотата ни, предизвикват бръчки и тъмни кръгове под очите

Това може да направи една капка грижа и правилно нанесен грим. Този подарък върна 70-годишната жена в младините й. Точно това, което по-възрастните хора искат толкова много! Чудесна работа, страхотен подарък! / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Браво на внучката

Браво на внучката 17.05.2019 9:25

Е-ха-ха...Наистина срахотно! Изглежда много по-млада!

kiro

kiro 17.05.2019 14:08

kade e wtoriq zivot.

taka e

taka e 19.05.2019 16:44

Отслабни без никакви усилия с диетичния спрей !Намалява апетита и подтиска чувството на глад така помага да свалиш бързо илишните килограми ! Научи повече :http://bit.ly/2DDbBNt

Бистра

Бистра 20.05.2019 14:09

...и доста фон дьо тен, не е споменат! Как иначе би имала този ,,равен" цвят на кожата! Е, чак втори живот....може би още радост!