logo

Каква майка си според зодията

Каква майка си според зодията

В много случаи дали една жена ще се справи с това изпитание се решава от позицията на Луната

Всички сте чували израза „Майка не се става, майка се раждаш”. Не винаги самото раждане гарантира, че вие ще сте добра майка.

Бременна не спря да се налива с енергийни напитки и ето какво се случи със сина й СНИМКА

Бебето винаги е привързано към родителката си, без значение какви са недостатъците му, защото тя е с него от раждането му. Това е най-скъпият и близък човек за него.

Не всички зодиакални знаци успяват да вземат изпитите за „майки”. И там има такива, които са отличници и такива, които са тройкари.

В много случаи успехът на жената като майка се определя от положението на Луната в наталната й карта.

Виктория реши, че чака второ бебе, но истината се оказа повече от ужасяваща СНИМКИ

Риби

Творческата природа на тези майки им позволява да се разбират добре с детето си. Те могат да се осланят на интуицията си. Знаят как да събудят интереса у детето си.. Получават доброта, любов и уважение. Представителите на този знак са прекрасни майки.

Овен

Тези майки са полезни и практични заради земната си природа. Те пускат детето си в света напълно въоръжено със знания и умения. Понякога са прекалено строги с децата си.

Близнаци

Те сякаш са в един ритъм с детето си. Децата ги възприемат като близки приятели и другари за цял живот. Те умеят да разбират душата и характера на отрочетата си.

Козирози

Дисциплина и ред – това са епитетите описващи майките от този знак. Децата им не биха правили драми и свади, няма да се превърнат в хулигани и са наясно, че доброто поведение се възнаграждава, а лесно могат да намерят място наказани в ъгъла при грешка.

19-годишна купонджийка мислеше, че има апендицит, но когато влезе в болницата...

Телец

Безспорно предимство на тези майки е търпението им в образованието на децата им.

Везни

Тези майки винаги са в крак с това какво прави детето им. Те го учат на разбирателство с другите и доброта. Имат свои методи за обучение и тези майки често се опитват да са пример за подражание.

Раци

Децата на тези майки винаги са много обичани. Това се отразява положително на характера им и им помага в зряла възраст.

Неродено момиченце спаси живота на майка сиНеродено момиченце спаси живота на майка си

Стрелец

Те обграждат децата си с грижа и любов, разбирайки че децата им няма винаги да са при тях. Пробуждат и децата си оптимизъм и позитивно отношение към хората и живота.

Дева

Пример за постоянство и вяра в най-доброто. Те учат децата си на това. Лесно се справят с много паралелни задачи и не се страхуват от трудности.

Скорпион

Майката Скорпион е способна да издигне и планина, ако се налага да предпази децата си. Тя има силно развита интуиция и проявява емпатия. Майчинството е приоритет, а децата с такива майки са обгрижвани и обичани.

Водолей

Тези творчески натури имат свои методи за възпитание на деца, които понякога са в противоречие с общоприетите стандарти. Това позволява на децата им да имат по-различна гледна точка за света.

Лъв

Често тези майки дават на децата си голяма свобода на действие. Тази независимост обаче не винаги е от полза на децата им. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

http://coronavirus.eti.pw

http://coronavirus.eti.pw 20.03.2020 12:52

http://coronavirus.eti.pw