logo

Къмбърли тежеше 130 кг., но след шокираща снимка свали 73 от тях

Къмбърли тежеше 130 кг., но след шокираща снимка свали 73 от тях

Жената е горда майка на едно прекрасно 4-годишно детенце

26-годишната Кимбърли Несторик от Пенсилвания е горда майка на 4-годишно дете. Жената не е имала някакви проблеми с наднорменото тегло, но ситуацията се е влошила, когато е дошла пандемията и е родила детенцето си. Тогава Кимбърли е останала вкъщи и е хапвала още повече.

18 месеца вегани храниха бебето си само с плодове и зеленчуци и ето какво се случи

След раждането и пандемията Кимбърли вече е била 130 килограма. Разбира се, това й създавало много неудобства, но не е имало мотивация да промени себе си и живота си.

Един ден Ким отваря семеен албум и гледайки кадрите от лятна ваканция остава просто ужасена. Жената толкова се разстроила, че започнала да плаче през сълзи над снимките си по бански. Тогава младата майка се замислила, че е крайно време да се вземе  в ръце и да направи нещо с теглото си.

4 правила за страхотен секс в колата! 18+

Тя осъзнала, че трябва да е по-енергична, за да може да отглежда дъщеря си и да й даде положителен пример.

„Имах ужасно хранително разстройство. Хранех се при всяка удобна възможност – когато емоциите ме притискаха, чувствах се стресирана или разстроена например. Когато обаче се видях на онези летни снимки, изпитах диво унижение. Беше просто страшно. Разбрах, че трябва да се погрижа за себе си“, каза тя.

Как младата майка обаче тръгнала по пътя за перфектна фигура. Разбира се, с факта, че тя веднага се е отказала от вредните храни и фаст фууда. Кимбърли започна да се храни изцяло здравословно и хапвала редовно. Когато имала желание да хапва нещо забранено, жената веднага си спомняла за лятната снимка и мераците й отминавали.

 

Кимбърли започнала да спортува.

„Не посмях да отида в залата, но ходех много повече и започнах да правя упражнения у дома“, казва тя.

След като вече е преборила част от излишните килограми Кимбърли се е записала във фитнеса до дома й. В крайна сметка постигнала целите си и в момента тя тежи 57 килограма.

Когато Кимбърли публикува снимките преди и след в мрежата, много от абонатите забелязват, че Кимбърли изглежда с 20 години по-млада. В моемнта тя с радост приема комплименти и обожава тялото си.  /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай