logo

Невероятно семейство! Тази майка ражда удивителни деца (СНИМКИ)

Невероятно семейство! Тази майка ражда удивителни деца (СНИМКИ)

Близнаците с различен цвят на кожата и косата са истинско чудо на природата

Близнаците с различен цвят на кожата и косата са истинско чудо на природата. Трудно е да се повярва, но се случва. Вероятността да се родят близнаци с подобни характеристики във външния вид е една на един милион. Близнаци, които се различават един от друг по кожа и цвят на косата, се раждат в междуетнически бракове.

Защо се случва това?

Появата на човек, както е известно, се определя от наследствеността. Партньорите, които се различават един от друга по националност, представляват различни комбинации от гени, отговорни за съдържанието на меланинов пигмент в кожата. Тяхната комбинация може да доведе до раждане на близнаци с различен външен вид: едно от децата наследява външния вид на майката, а другото - на бащата.

Бебето от тази СНИМКА шокира целия свят, а историята му е истинско чудо!

Такива бебета са родени от Сара Джоунс.

Невероятни близнаци

Героинята от статията ни преживява два спонтанни аборта в рамките на шест месеца. Когато Сара разбира за новата си бременност, тя е много изненадана. Носенето на близнаци било съпроводено със сериозни затруднения. Бъдещата майка се чувствала зле. Жената страдала от високо кръвно налягане. Освен това, един от ембрионите се развивал по-бавно от другия. Накрая, през двадесет и осмата седмица от бременността, Сара родила близнаци: момиче Малайзия и момче Малаки.

ВИДЕО бебефон засне бяла ръка да докосва спящо дете, майка му онемя от ужас!

Толкова различни близнаци

През първите седмици след раждането никой не забелязвал колко различни са бебета едно от друго. Въпреки това, външните характеристики на децата скоро станали по-забележими. Малайзия имала светла кожа и сини очи. Малаки, напротив, бил доста тъмен. Очите на момчето били черни. Редките близнаци изненадвали хората и привличали вниманието им.

Опитен педиатър разкри какви вещи е безсмислено да купувате преди раждането на бебето

В допълнение към близнаците, Сара има още две деца, които също се различават. Жената казва, че въпреки всички различия синовете и дъщерите й се разбират добре./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

 

Коментирай

Asesino

Asesino 04.06.2019 23:15

Всяка сутрин, по време на анален сондаж, другарят премиер опложда клоаката на Ивчето Крачунов, който за благодарност му ражда тризначета - Вяра, Надежда и Любов.

taka e

taka e 06.06.2019 7:16

Мъжът ми ми се подиграваше, че съм дебела. Вече мислех, че трябв да се откажа от всичко и просто да го наусна. Но все пак реших, че е важно да се взема в ръце и да отслабна. 30 кила за 4 месеца!https://bit.ly/2KvDBJG

Sarbeca Z

Sarbeca Z 26.09.2022 15:44

Уроди омешаха се с маймуните