logo

Семейна история, която покори света, се крие зад тази СНИМКА

Семейна история, която покори света, се крие зад тази СНИМКА

Животът на красивата Бреана се превърнал в истински ад след няколко спонтанни аборта

Казват, че най-важното нещо в живот на човек е да се сдобие с наследници. Именно към това се стремели и красивата Бреана Локууд и съпругът й Аарон, които са от Чикаго.

Двамата сключили брак през 2016 година. От тогава започнали и опитите на 29-жена да забременее и дари половинката си с наследник.

След като видели, че нещата няма да се получат по естествения начин те са насочили към клиника по репродуктивна медицина. 

Семейството харчи 73 хиляди долара за ин витро оплождане и Локууд успешно забременя два пъти, но и два пъти загуби деца, включително близнаци. 

Шансът да се случи чудо, като това с Джоана и Крис, е 1:32 милиона СНИМКИ

Поради това тя развива синдром на Ашерман - рядко заболяване, когато в матката се образува белег, който пък пречи на жената да роди друго дете.

Именно когато нещата изглеждали безнадеждни майката на Бреана й предложила нещо, което шокирало и втрещило младата жена.

51-годишната Джули Ловинг, която отдавна мечтаела да стане баба, предложи на дъщеря си да стане сурогатна майка на детето си. Отначало Бреана не прие сериозно тази оферта, но по-късно тя и съпругът й се съгласи.

Историята на Трейси, която за година стана майка цели 4 пъти, удиви целия свят (СНИМКИ)

В САЩ възрастовата граница за това една жена да стане сурогатна майка да е до 35 години. Отличното здравословно състояние на Джули обаче направи възможно изключение - американката била здрава, редовно ходила на профилактични прегледи, а и участвала в маратони и триатлони.

През март 2020 г. Лавинг успешно забременя със собственото си внуче. Дъщеря й и зет й очакват раждането на бебе през ноември. 

Историята на Ема, която роди собствената си внучка, просълзи всички СНИМКИ

В следващите няколко седмици те ще знаят пола на бебето им, което расте в утробата на баба си. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!