logo

Вики от „Мастило” се похвали: Пак съм бременна!

Вики от „Мастило” се похвали: Пак съм бременна!

Едва ли има по-щастливо събитие в живота на човек от това да стане родител. Безсъмнено всяка жена копнее да усети как в корема й расте нов живот.

И все пак – ако има нещо по-хубаво от това да си имате детенце, то това е да имате повече от едно.

Пред точно такова щастливо събитие е и една известна българска певица Виктория Терзийска, която е по-популярна като Вики от „Мастило”. 

Тя е бременна с второто си дете. Новината за новото попълнение в семейството на певицата с бизнесмена Петър Величков дойде в навечерието на третата годишнина от сватбата им. Двамата имат 3-годишна дъщеря на име Маргарита, която гордо носи името на своята баба, майката на Вики.

Новото бебчче се очаква да проплаче още през лятото, а вокалистката на „Мастило” не крие щастието си, че отново ще прегърне момиченце.

„За мен е истинска радост да споделя, че семейството ни скоро ще се увеличи с още един член. Двамата със съпруга ми Петър сме в очакване на втора рожба, момиченце, което ще се появи през лятото. Вълнението е голямо, а емоциите само положителни”, сподели щастливата Вики в личния й фейсбук профил. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

дядо Каракоч

дядо Каракоч 29.03.2019 13:08

А,бе,едни реват за деца.Други - от деца.Все пак - честито.

dron

dron 29.03.2019 13:13

Този дъртия голям клецко бе,браво.

Жокер

Жокер 30.03.2019 17:37

Ако не знаете,П.Величков е управител на OMV за Балканите.А Вики е поредната златотърсачка попаднала на вълшебното килимче.

Абе

Абе 30.03.2019 18:02

Тоя дядо ли ,баща ли ще става?Ако не са му паричките,тая едва ли щеше да го погледне.Заряза Дидо за да се втурна при дэртия козел с мангизи

чико

чико 30.03.2019 20:24

Тоя до Вики май е на принципа,,по добре младо агне с приятели,отколкото стара овца сам".

Фас от Бургас

Фас от Бургас 31.03.2019 7:45

И аз искам нещо младо но защо не идват при мен , това е въпроса ! О небеса звездите ми го казаха , имал съм „ подагра “ !