logo

3 неща, които жените не трябва да носят след 40 години

3 неща, които жените не трябва да носят след 40 години

Ще станете за смях, ако решите да заложите на тях

Няма как на някой от нас да не му се е случвало да види жена, която сякаш е забравила на колко години е и е заложила на младежка визия. 

Най-новата, евтина и шантава модна тенденция е…

Колкото и да се опитваме да върнем времето и годините назад, редно е да осъзнаем, че това няма да се случи. Борейки се по този начин, по-скоро ставаме за смях. Важно е да приемем, че вече не сме на 20 години и има други начини да изглеждаме добре, стилни и секси. 

В следващите редове ще ви разкрием за кои 3 неща трябва задължително да забрави всяка представителка на нежния пол, след като навърши 40-годишна възраст.

Тези дрехи ще са хит през есента на 2020 г.

Очила с шарена рамка
 


Една жена, която вече минава 40-годишна възраст преди всичко трябва да изглежда стилно и елегантно, а шарените рамки или тези с принт в никакъв случай не се вписват в тази концепция.

Очилата трябва да бъдат с дискретна рамка и да са аксесоар, който просто допълва стилната ви визия, а не да стават акцент и източник на кич.

Забравете за дънките! Тези панталони ще са хит през сезон есен-зима СНИМКИ

Дълги поли
 


Дългите поли просто няма да отиват на една жена на 40 години. Те стоят атрактивно на млади дами, но за зряла представителка на нежния пол просто биха добавили няколко години отгоре към възрастта й, както и няколко килограма.

Най-модерните цветове за сезон есен-зима 2020-2021 СНИМКИ

Дрехи с пайети
 


Дори и младите момичета трябва много внимателно да подбират подобни дрехи. В крайна сметка, ако сте накичени като коледна елха или прекалите с пайетите, без значение от възрастта, то по-скоро бихте изглеждали евтино, отколкото привлекателно. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!