logo

Няма да повярвате как изглежда наистина кралицата на Tik Tok СНИМКИ

Няма да повярвате как изглежда наистина кралицата на Tik Tok СНИМКИ

Звездата на къси видеоклипове Мадина Басаева ( както е истинското й име ) е родена в Таджикистан в семейството на таксиметров шофьор и готвачка, но скоро се премества в Екатеринбург с родителите си. На 16-годишна възраст момичето стартира страница в Instagram, започвайки шеметна кариера.

Но кой тогава би предположил какви висоти ще може да постигне.

Днес Дина Саева е истински идол сред младите, чийто живот се проследява от почти 20 милиона души само в TikTok. Те се възхищават на момичето, имитират я и мечтаят за същия живот.

 

Дина обаче успя да докаже само с три снимки, че всъщност изпитва абсолютно същите трудности като другите юноши, например несъвършенства под формата на акне по лицето си. Снимка без филтри и грим далеч не е единственото нещо, което изненада последователите на Саева.

Блогърката заинтригува абонатите си, заявявайки, че за около три седмици тя няма да бъде достъпна за комуникация. Дина не обясни социалния „детокс“, което предизвика много дискусии. Те дори извадиха тези, които предполагат, че тиктокерката е решила да се подложи на лечение за пристрастяване и е отишла на рехабилитация.

Но близкият приятел на момичето Макс Дарк отрече тази информация.

Коментирай

Maliii

Maliii 07.03.2021 20:04

Ало вие луди сте бе кои са тези дето искат да са като нея и да имат неиния живот ,дали са хора които ще дадат нещо на другите или са някакви хлапета които незнаят от къде изгрява слънцето аре спрете да пишете глупости егахти жълтата медия

Шарл Перо

Шарл Перо 07.03.2021 21:10

А , Василиса Прекрасна от приказката, и тя ли е била, "тиктокерка", и "инстаграмка".