logo

Астролози бият тревога: Това са най-опасните дни през ноември

Астролози бият тревога: Това са най-опасните дни през ноември

Началото на месеца ще бъде трудно, защото Венера и Меркурий ще бъдат в лоша позиция

Два дни през следващия месец ще бъдат изключително опасни, казват астролозите. 

От тази гледна точка, по думите на специалистите, месецът се очертава като доста благоприятен и светъл. Това обаче не бива да ви успокоява предварително, тъй като началото на ноември ще бъде трудно, защото Венера и Меркурий ще бъдат в лоша позиция.

Това обаче ще се промени към по-добро на 8-ми и 10-и ноември.

18 ноември – съвпад на Слънцето и Марс 

Този ден ще бъде много опасен. Когато Слънцето и Марс се сливат в съвпад, това носи хаос и объркване. Хората стават много агресивни и упорити.

Това ще бъде денят на царуването на стихията Огън при това на най-негативната й страна.

Интересен тест: Погледнете врата си и разберете що за човек сте

Астролозите съветват на 18-и да не пресичате пътя на никого и да бъдете максимално внимателни в думите и действията си. В никакъв случай не трябва да отмъщавате, да ревнувате или да завиждате!

21 ноември - опасно положение на Луната в перигей

21 ноември Луната ще бъде в перигей, т.е. нейното най-близко доближаване до Земята. Това означава, че в този ден естественият спътник ще има максимална сила.

С позицията му обаче ще има голям проблем. Луната ще бъде в зодия Риби, което ще се отрази изключително негативно на късмета, настроението и мотивацията.

Това е ден на силен дисонанс, тъй като растежът на Луната се съчетава най-лошо с енергията на елемента Вода. На 21-ви трябва да почивате повече и в никакъв случай да не се преуморявате.

Лошите дни през ноември, за щастие, са много по-малко от добрите, които са цели седем, успокояват астролозите. 

Първият е още на 3 ноември - опозиция на Слънцето с Юпитер и Венера с Нептун

Конфронтацията е нещо много добро, особено двойната. Противопоставянето на Слънцето и Юпитер ще има много голям принос за формирането на късмета. Това ще бъде ден на прозрение и интелектуален напредък. Паметта, вниманието и интелигентността  ще бъдат изострени още от ранно утро.

5 знака, че сте се преродили!

Венера и Нептун ще образуват много приятни случайности, които идеално ще допълнят дуета на Слънцето и Юпитер.

4 ноември - ден на освобождаването на Сатурн от ретроградността

4 ноември ще е ден за много приятно и добро общуване. Сатурн във фаза на директно движение ще бъде много благоприятен. Ако някой ви е предал в миналото, не е изключено на този ден да ви поиска прошка.

Малките проблеми от миналото ще се превърнат във ваше преимущество или ще ви дадат необходимото ниво на мъдрост за бъдещето. В такива дни хората често осъзнават нещо изключително важно.

8 ноември – Венера преминава във Везни

На 8 ноември Венера най-накрая ще стане силна. Това ще донесе голям успех в любовта и в развитието на отношенията. Общувайте повече и се опитайте да не сте толкова тъжни в този ден. Венера също така ще ви даде много сили и енергия за работа, бизнес, спорт и нови начинания.

10 ноември - Меркурий преминава в знака Стрелец

На 10 ноември Меркурий ще последва примера на Венера, преминавайки в своя благоприятен знак Стрелец. Планетата на финансите ще отвори врати към света на богатството и успеха в работата, пътуванията и деловите отношения.

На 10-и ще може да правите скъпи покупки. Моментът е добър и за смяна на обстановката.

11 ноември - огледална дата 

1+1=2, така че на 11-и светът ще бъде управляван от числото 2. То символизира двойствеността на силата – енергия и мъдрост.

5 разрушителни фрази, за които дамите над 40 г. трябва да забравят

На 11 ноември нумеролозите съветват да работите повече, да мързелувате по-малко и да се занимавате с приятни неща.  

13 ноември – Слънцето е в опозиция с Уран

Слънцето и Уран ще се слеят в опозиция, което означава, че ще се допълват взаимно. Мнозина ще бъдат в много добро настроение, ще се радват на вътрешно преобразяване и творчески пробиви. Ако искате да станете независими и да направите крачка към свободата, това е най-добрият ден!

24 ноември - Марс преминава в знака Стрелец

24 ноември е ден на смелостта и храбростта. Марс ще ви даде много сили за края на годината и точно за този ден. На 24-ти може и дори трябва да се захванете с работа, да довършите започнатото, както и да поемете инициатива във всички сфери на живота. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

aaaa

aaaa 31.10.2023 20:30

Най-продаваният продукт за отслабване в света! Помогна на мен и съпруга ми и ще помогне на вас, резултатът е видим след няколко дни, купих го от тук: -----> https://lmy.de/keto