logo

Жените с тези имена имат изключително силен характер

Жените с тези имена имат изключително силен характер

Волята им е много по-силна от тази на господата и довеждат до успешен край всичко, с което се захванат

Мнозина са свикнали да смятат жените за по-слабия пол. И допускат огромна грешка.

Защото се оказва, че повечето момичета са достатъчно силни психически. Да, може и да не са в състояние да извършат определена физическа работа, но волята им е много по-силна от тази на господата. И довеждат до успешен край всичко, с което се захванат. 

Това, до известна степен, се дължи и на името, което носят.

Ето как се казват жените, чиито характер е много по-силен от този на мъжете:

Виолета

От ранна възраст Виолета показва стремежа си за надмощие. Това е особено забележимо, ако в семейството има няколко деца. Съответно, желанието да бъде силна и волева тя ще вземе със себе си в зряла възраст.

Жените с тези имена може да не се омъжат никога

Притежателките на това име често се дразнят на хора, които не са в състояние сами да решат проблемите си, особено ако става дума за мъже.

Като цяло Виолета си е самодостатъчна. Тя е силна морално и не търси подкрепа от партньор, защото знае, че може да се справи с всичко напълно сама. 

Кристина

Кристина е бойно момиче. В училище или в университета тя винаги предизвиква възхищение сред съучениците и колегите си, защото буквално прави всичко.

Жените с това име са отдадени на стремежа си да разгърнат своя потенциал, да намерят призвание и да постигнат успех. Точно поради тази причина често остават сами, защото не всеки мъж може да се състезава с дама с толкова силен характер или просто да е в крак с нейните постижения.

Маргарита

"Перлата" Маргарита, както се превежда това име, е в състояние да обръща всяка ситуация в своя полза.

Жените с тези 5 имена са винаги са богати и късметлийки

Обикновено това е жена с безкрайно въображение, отлично чувство за хумор и желание да не зависи от никого.

Марго има силен характер и леко упорит нрав, иначе не би могла да отстоява налудничавите си идеи. Фокусирана е върху собствените си интереси и желания.

Тя привлича мъже към себе си, но не бърза да влиза във връзка, защото е наясно, че хора с дух, силен като нейния, се срещат изключително рядко.

Диана

Според легендата всички притежателки на това красиво женско име са свързани с римската богиня на луната и лова на Диана. А тя определено не е била със слаб дух!

Жените с тези имена владеят черна магия, без дори да подозират

Очите на Диана горят от интерес към всичко ново. Тя няма да се успокои, докато не стигне до самата същност и изисква същото и от партньора си.

Диана е готова буквално на всичко, за да провери поредната си теория или да постигне желания резултат. Тя е гъвкава в преценките си, любопитна и изключително целенасочена. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

anonimen

anonimen 14.05.2022 12:40

verno e za nekoi nema vrori kato teh ne vsyaka moje da cuka sopsveniyat si basta trebva si smelost razbira se a za drugite da ne spomenavame

efystonem

efystonem 16.05.2022 14:26

violeta NAI