logo

Жените с тези имена са параноички, побъркват с ревността си!

Жените с тези имена са параноички, побъркват с ревността си!

Те непрекъснато търсят под вола теле и са убедени, че любимият им крие нещо и то не какво да е, а любовница

Има жени, които не знаят що е ревност. Те са уверени в себе си и в своя партньор и се опитват да не му лазят по нервите с глупости. 

Но има и дами, които са истински параноички. Те непрекъснато търсят под вола теле и са убедени, че любимият им крие нещо и то не какво да е, а любовница! 

Въпросните момичета се опитват да контролират всяка стъпка на мъжа до себе си, за да предотвратят предателството, било то и с въображаема любовница.

И днес от jenata.blitz.bg ще ви разкрием какви имена носят жените, които имат проблеми с нервите и не вярват на партньора си.

Варвара

Варвара е изтънчена и романтична личност, надарена с огромно въображение. Тя е свикнала да вярва на всякакви мистични знаци, карти таро и магьосници. И ако по време на поредната "проверка" чуе за съперница, веднага ще започне да контролира всяка стъпка на половинката си, проверявайки я за вярност. Все пак магията никога не лъже!

Анастасия

Младежките години на Анастасия винаги преминават бурно и интересно. Затова и в по-зряла възраст тази кокетка започва да мисли, че светът е пълен с момичета като нея: харизматични, очарователни и красиви.

Жените с тези имена имат непоносим характер

Това я изнервя и тревожи и тя започва да подозира партньора си в изневяра, макар той изобщо да не мисли за нещо подобно, тъй като Анастасия е единствена за него. 

Мариана

С Мариана човек не бива да се шегува, защото характерът й е доста тежък. Първоначално тя избира за партньор човек, който отговаря на нейните изисквания за "идеален" кандидат за съпруг. Всичко най-добро обаче трябва да бъде добре защитено, за да не може другите да се докопат до него.

Точно по тази причина Мариана никога няма да се примири с погледите, които от време на време момичетата хвърлят на нейния кавалер. А когато стане свидетел на нещо подобно, денят завършва с кръстосан разпит. Все пак трябва да е наясно дали любимият й наистина обича само нея и дали случайно не си е хванал любовница. 

Арина

Притежателките на името Арина имат силна женска енергия, която привлича мъжете в живота им. Но характерът и поведението на джентълмените не винаги е като на принцовете.

Жените с тези имена печелят всеки мъж за секунди

Изгори ли се веднъж, Арина ще подозира всеки, с който започне да гради отношения, вярвайки, че мъжете постоянно крият истината. Поради това, с течение на времето, Арина ще се превърне от секси красавица в параноичка. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Анонимен

Анонимен 24.09.2022 19:37

Големи глупости пишете.

Зоро

Зоро 25.09.2022 10:30

Това са руски имена! Пишете простотии!

стоян

стоян 26.02.2023 10:58

Пишат глупости защото превеждат с Гугъл руски статий