logo

7 женски качества, които ще накарат всеки мъж да ви носи на ръце

7 женски качества, които ще накарат всеки мъж да ви носи на ръце

С тях ще спечелите сърцето му завинаги и ще го накарате да ви е верен до гроб

Няма жена, която да не мечтае да бъде идеалната половинка за своя мъж. Муза, която той ще боготвори и ще носи на ръце, опитвайки се да стори всичко, за да я направи щастлива.

Но как да направим така, че да спечелим сърцето му завинаги и да го накараме да ни е верен до гроб? Всъщност, отговорът е много прост. Има няколко женски качества, които привличат мъжете като магнит.  И ако ги притежаваме, любимият ни ще ни боготвори цял живот. 

Ето ги и тях: 

Тя винаги го подкрепя 

Каквото и да се случи и дори целият свят да се опълчи срещу него, любимата жена ще остане до него и ще му осигури подкрепа.

12 явни признака, че той не приема връзката ви сериозно

Тя няма да му обърне гръб и да го обвинява, а без да се замисля, ще му протегне ръка за помощ. Това качество струва страшно много. 

Действа бързо 

Идеалната жена е тази, която е в състояние да взима решения бързо и може буквално за няколко минути да отиде при партньора си, дори той да се намира на края на света. 

Мъжете не обичат дългата подготовка, мъчителния избор на дрехи, грим, маникюр и прически. Колкото по-просто се отнася момичето към себе си и обстоятелствата наоколо, толкова по-бързо ще спечели сърцето на своя избраник.

Тя е емоционално зряла 

Това означава, че е в състояние да контролира собствените си чувства и емоции и е възрастен и зрял човек.

6 признака, че той те обича истински

Това е много важен компонент, защото именно той дава гаранция за здрави и хармонични отношения без вечни обиди, скандали и кавги.

Тя си е самодостатъчна

Да, независимите и упорити дами, които трябва да бъдат опитомени и покорени, действат като магнит на мъжете. Тя трябва да обича себе си, да се цени, да не създава разрушителна зависимост към мъжете и да може да прави разлика между понятията "аз" и "ние".

Да изглежда добре 

Не, тук не става въпрос за издути устни, тонове грим и разголени тоалети. Елементарното, което мъжът иска да види в жената до себе си, е грижата.

6 истини за съвместния живот, които бе добре да зная преди 10 години

Здрава кожа, блестяща коса, естественост и натурална красота - това са нещата, с които една жена може да покори сърцето му. 

Обича да се смее

И най-важното - да има чувство за хумор, да не се обижда от шеги или иронични коментари по свой адрес. Тя може да се смее на глас и да разкаже виц. Към такъв човек няма да остане безразличен нито един представител на силния пол!

Откровена е

Мъжете наистина ценят женската честност, половинката им да бъде открита и откровена, без да крие чувствата си и да мами.

10 неща, които нито една мъдра жена няма да направи заради партньора си

Само в този случай можем да говорим за искрени отношения, в които двамата партньори се грижат един за друг и правят всичко, за да стане съюзът им още по-силен. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай