Закуските през уикенда са най-често специалитет на половинката. Най-уважавани са палачинките и топлите сандвичи във всякакви вариации. Винаги ми ги поднася с чаша чай или кафе. Предлагам ви като идея една от тях, споделя кулинарката Инна Георгиева от сайта hera.bg.
“Обичам уикендите, особено есенните и зимните, когато топлина на печен сандвич и ароматно кафе издърпва пелената на съня от очите ми.”
От jenata.blitz.bg вече ви показахме каква сочна пица трябва да опитате поне веднъж в живота си. Споделихме ви и рецепта за най-вкусния десерт, с който няма да натрупаме излишни килограми покрай празниците.
Време е да видите една нестандартна рецепта за закуска през уикенда, която ще накара половинката ви да се влюби отново във вас, наслаждавайки се на вкусотийката ви.
Продукти:
пушено филе
гъби печурки
масло, кашкавал
кисела краставичка
яйце,хляб
кетчуп, чубрица
Приготвяне:
Филийките намазваме на тънко с масло, а отгоре с кетчуп.
Гъбите нарязваме на тънки шайби, нареждаме върху филийките и слагаме за 2-3 минути във фурната (само на горен реотан) колкото леко да се дехидратират.
После нареждаме резенчета пушено месо и яйце, кисела краставичка и кашкавал, поръсваме с ронена чубрица. Печем до златиста коричка.