logo

Смъртоносна тренировка: Джоан искала да влезе във форма, но това което правила всеки ден я убило!

Смъртоносна тренировка: Джоан искала да влезе във форма, но това което правила всеки ден я убило!

Тя се готвела за семейна почивка в Турция със съпруга си и искала да изглежда по-добре на снимките от предстоящата ваканция

Отчаян татко разказа трагична история как детската му любима е колабирала и починала, докато карала кростренажор пред телевизията. Джоан Лийч, 46, е гледала любимото си предаване докато се е опитвала отчаяно да влезе във форма за семейна почивка в Турция.

След като е слезнала от кростренажора, тя е загубила съзнание. Обезпокоеният й съпруг Джъстин отчаяно се е опитвал да я съвземе, но не е успял. 

"Джоан бе първата и последната ми любов. Не мога да повярвам, че я няма. Тя се караше колелото всеки ден, зазщото се опитваше да влезе във форма за почивката, която ни чакаше. Купих го за нея, но след като почина го изхвърлих. Почувствах се все едно донесох смъртта в къщата си.

Момиче свали 200 килограма, но възникна нов огромен проблем

Джъстин е бил на 13 години, когато се е запознал с Джоан. "Класната  ни представи нова уеничка в класа и я сложи да седне до мен. След 5 минути попитах Джоан дали иска да сме гаджета и тя прие", разказва огорченият Джъстин. 

Двойката се е срещала 5 години след като е завършила училище и се разделили. Двамата си намерили дори нови половинки. 

Без усилия: 5 трика за бързо отслабване

"Не бях щастлив с новата ми приятелка и една вечер се скарахме и се разделихме. Отидох в местния бар и там бе Джоан, която също ми разказа, че се е рзсделила с приятеля й. Тогава усетих, че това е съдба и осъзнах колко много ми е липсвала през цялото време", разказва още той. 

След три години Джоан забременяла с първото им дете. Сега имат три - Фара, Йоргия и Дженсън. 

Джоан и Джъстин били много щастливи заедно. Той търди, че съпругата му е имала златно сърце и е била прекрасна майка. 

6 съвета за отслабване без стрес или ограничения

Джъстин купил колелото, след като любимата му се записала на фитнес, защото искала да влезе във форма и да изглежда добре на семейните снимки от предстоящата им почивка в Турция. 

 

"Тя имаше няколко месеца, но не се отказваше и всеки ден караше. Сложихме кростренажора в хола, за да може да върти педалите докато гледа телевизия", споделя Джъстин. 

През януари Джоан, за която не се е знаело да има някакви заболявания, започнала да взима нощни смени в новата си работа. 

Всички се влюбиха в Скандинавската диета, която прави чудеса (СНИМКИ)

Джъстин разказва, че една сутрин, когато той ставал за фитнес, съпругата му лягала. После той се прибрал, а тя станала и започнала упражненията на домашния си уред. В един момент Джоан просто колабирала. Джъстин осъзнал колко са сериозни нещата, когато минали няколко минути, а тя все още била в безсъзнание. Разтревоженият съпруг й правил дишане уста в уста и сърдечен масаж 20 минути, докато не дощли парамедиците. Тя била откарана в болница, където лекарите открили масивен кръвоизвил в главата й и нямало как да я спасят. 

Джъстин и трите му деца прекарали 27 часа до леглото на безжизнената Джоан, докато не изключили машините. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

taka e

taka e 16.05.2019 18:52

Дебеланки ,не се отчайвайте !Има вълшебна пръчица,която ще ви помогне отново да живеете Ако ви е омръзнало да ви наричат бидон,буца и подобни епитети побързайте!http://bit.ly/2kqNpXz