logo

Унижиха дебеланката Алекс на сляпа среща, сега всеки мъж мечтае за нея

Унижиха дебеланката Алекс на сляпа среща, сега всеки мъж мечтае за нея

Сега ще ви разкажем историята на една красива дама, която наистина мечтаеше да отслабне

Днес ще ви разкажем една история, след която определено още имате храна за размисъл.

В наши дни идеалите за красота на жените стават все по-строги и трудни. Бразилското дупе и тънката талия се превърнаха в основен начин да привлечем вниманието на мъжете.

Саманта свали 32 кг. с много странна диета и сега всички въздишат по нея СНИМКИ

Какво правят обаче дамите с наднормено тегло? Всъщност много от тях са лишени от вниманието на мъжете само заради външния си ид.

Какво пък да кажем на самите мъже? Всъщност много от тях изискват все повече и повече от дамите, но самите те не се бръснат със седмици, не сменят често ризата си, чорапите си също.

Вероятно преди беше много по-лесно, защото мъжете не можеха така лесно да сравняват момичетата с идеалите за красота. Нямаше интернет, телефони или толкова високотехнологични устройства. Всеки бе доволен от това, което е пред очите му.

Това упражнение ще ви дари с мечтаната тънка талия и плосък корем само за дни ВИДЕО

Сега ще ви разкажем историята на една красива дама, която наистина мечтаеше да отслабне.

Още от ранна детска възраст Александра Грамер е била обект на подигравки заради наднорменото си тегло. Тя се прибирала вкъщи и започвала да яде бисквити и сладкиши плачейки заради обидите.

Скоро обаче била диагностицирана с диабет, а докторът й обяснил, че ако продължава да живее по същия начин, съвсем скоро ще умре.

Ето как изглежда тя на 19 години.

Александа опитва да излезе на среща с мъж. Тя се запознава с приятен младеж в ‘Тиндер”. Човекът я посъветвал да отслабне и да качи по-хубави снимки в профила си, за да не отвращава хората.

Каквото и да правите, никога няма да отслабнете, ако не ви достига този витамин!

След това унижение тя решила да се подложи на диета. Спряла да яде мазнини и сладкиши и започнала да тренира.

Във фитнеса тя ходила 3-4 пъти седмично. Под наблюдението на професионалист, тя започнала да се храни правилно.

„Много се радвам, че реших да направя това за себе си. Дълго време понасях подигравки. Правилното хранене ми дава много повече сила и енергия, въпреки че ям доста по-малко от преди. Не мислех, че такова нещо ще ми се случи някога”, казва тя.

130-килограмовата Дженифър седна до леглото на дъщеря си, решена да се самоубие, но в съня си малката направи нещо, което я накара да... (СНИМКИ)

За една година Александра се разделила с 43 килограма, но не спряла дотук. Тя не искала просто да свали излишните килограми, а да се приведе в атлетична форма.

Започнала да посещава кросфит. Като я видите сега, ще констатирате, че няма нищо общо със създанието, което е била на 19 години.

Харесва ли ви трансформацията й? /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай