logo

Уникално разкритие за британското кралско семейство

Уникално разкритие за британското кралско семейство

Експерти предоставиха много интересна информация за принц Хари, Меган Маркъл, принц Уилям и Кейт Мидълтън

Падна поредно разкритие за британското кралско семейство, което е сред най-коментираните в света, предава "Дарик". 

В деня на смъртта си принцеса Даяна е смятала да хвърли страшна бомба и да разобличи...

Мистерията и тайните около членовете на британската корона непрекъснато се разплитат и падат, а с всеки изминал ден хората сякаш стават все по-любопитни какво точно се случва с живота на роялите. 

В последните дни експерти решиха да разкрият още един любопитен детайл от животите на принц Уилям, Кейт Мидълтън, принц Чарлз, принц Хари и Меган Маркъл.

Членовете на британското кралско семейство са имали достъп до най-добрите университети в света. Това най-вероятно е ясно на всеки. Ето обаче какво точно са си избрали да учат те и какво образование и степен все пак са придобили: 

Хари издаде зловеща тайна за последните часове живот на Даяна СНИМКИ


Принц Уилям

Първоначално принц Уилям учи „История на изкуството“ в университета „Сейнт Андрюс“, но впоследствие той сменя специалността с „География“ в Шотландия. Точно там започва да се среща с Кейт Мидълтън.

Кейт Мидълтън

Мидълтън също е учила в „Сейнт Андрюс“ със специалност „История на изкуството“. След като започва връзка с принц Уилям, тя вижда, че тази специалност не му харесва и успява да го убеди да не спира образованието си, а да запише „География“.

Зловещо: Даяна винаги носела със себе си чанта, пълна с кръв, заради… ВИДЕО

Принц Чарлз

Най-големият син на кралица Елизабет Втора е първия престолонаследник, който завършва Кеймбриджкия университет. Той е учил археология и антропология, а след това история. Прекарва и един семестър в Уелс, където изучава уелски език и история. През 1970 г. се дипломира като бакалавър по изкуствата.Принц Хари
Братът на принц Уилям няма университетска диплома, но е завършил десетмесечно обучение за офицери в Кралската военна академия „Сандхърст“.

Операция "Паджет" с 8 скандални версии за смъртта на Даяна

Меган Маркъл

Съпругата на принц Хари е учила в Северозападния университет в Америка, където е изучавала Комуникации. По-късно получава двойна диплома от магистратура по Театър и Международни науки. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

tennessy84

tennessy84 28.09.2020 9:46

да ва еба в рептилите да ва еба!