logo

Съдбовно предателство и голяма болка за 3 зодии през септември

Съдбовно предателство и голяма болка за 3 зодии през септември

Някои хора хич не ви мислят доброто

Септември месец може да се окаже наистина съдбовен за някои зодиакални знаци. Неприятен е фактът, че някои от промените определено няма да са за добро. Те ще бъдат болезнени, но поне ще ви отворят очите.

От jenata.blitz.bg вече ви разкрихме мъжете от кои зодии превръщат живота на всяка жена в среднощен кошмарСподелихме ви и кои четири зодии имат много специална дарба и сила.

Съдбата ще поднесе трудни изпитания пред няколко зодии и те ще трябва да преживеят болката на предателството от най-близките си хора.

Оказва се, че сред обкръжението ни има личности, които са се престрували, че се интересуват от нас и ни мислят доброто. Целта им е била чисто егоистична, а ние сме им били нужни по пътя към крайната цел.

Как зодията ви пречи да откриете любовта

Астролози съветват да не подценявате думите им, а да си имате едно наум през следващия месец. Трябва да се опитате да подходите философски към нещата и да не изпадате в депресия. Оставете ги да тръгнат по пътя си.

Близнаци

Астролозите съветват да сте много внимателни във всяко свое действие. Вие сами може да провокирате някой да ви предаде, а след това няма да сте в състояние да простите.

Тази неприятна прогноза обаче може да бъде избегната, ако подходите мъдро в ситуацията и те готови да диалог.

Представителите на тези 4 зодии е невъзможно да бъдат забравени

Не трябва да се поддавате на емоциите си.

Важно е да спрете да манипулирате близките си и да спрете да ги обиждате. Също толкова важно е обаче и вие да не се поддавате на подобни неща.

Козирог

Вие обикновено имате мъж идол,на когото сте подражавали. За вас той е модел на благоприличие, успех, интелектуално, физическо и духовно развитие. Този конкретен човек обаче през месец септември ще ви донесе много голямо разочарование. Ще направи нещо грозно и злобно.

Важно е да осъзнаете, че не може да идеализирате някого придавайки му въображаеми качества. Това е един обикновен човек и също както всеки, така и той има своите недостатъци.

Без конкуренция: Това са 5-те най-успешни и богати зодии!

Проблемът при вас ще е най-вече заради провалените очаквания.

Стрелец

Най-близкият ви и скъп човек ще се превърне в нещо крайно различно от това, за което се е представял досега. Разочарованието ви ще бъде огромно и нищо чудно да не успеете да контролирате емоциите си.

Аларма: Тези зодии са пълни психопати, ще съсипят живота ви!

Това обаче ще повлияе и на комуникацията ви с другите хора в обкръжението ви и отношенията ви с тях. Според астролозите твърде дълго сте крили главата си в пясъка.

Необходимо е да се оглеждате по-често и трезво да оценявате хората около вас./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай