logo

Септември ще е много труден за тези 3 зодии

Септември ще е много труден за тези 3 зодии

Според астролозите три знака на зодиака през септември ще срещнат известни затруднения и проблеми

Лятото приключи, септември настъпи. За мнозина първият месец на есента е свързан с промяна. Тези промени обаче не винаги са успешни.

Полезно! Секси модел знае 6 трика, с които загадъчно да се разголи в жегите, без да евтинее

Според астролозите три знака на зодиака през септември ще срещнат известни затруднения и проблеми. Ако намерите зодията си в списъка, не се притеснявайте. Вярваме, че ще преодолеете всички трудности и животът ви ще се подобри отново.

Рак: по-емоционални от обикновено

През първата половина на месеца ще почувствате силни промени в настроението, въпреки че Раците като цяло са доста емоционални личности. Този знак приема нещата много сериозно и емоциите им понякога излизат извън контрол.

Шокиращо ВИДЕО на живо! Блогърка оплешивя, опитвайки да изсветли косата си

Спонтанните изблици на сълзи могат изведнъж да станат постоянни. Понякога трябва да държите контрол над себе си и да не позволявате на емоциите да ви преборят. Слушайте вътрешното си чувство, което винаги ви води към правилния път.

Стрелец: поемате прекалено много.

Този месец ще работите много усилено върху проекта си и няма да се успокоите, докато не направите всичко. За съжаление няма да можете да изпълните задачата толкова бързо, колкото бихте искали, защото сте се заели с твърде много затруднения.

Опитайте се да си поставяте малки цели и да ги изпълнявате всеки ден. Ще забележите, че нещата ще вървят много по-добре и по-ефективно. Много скоро ще завършите проекта си и най-накрая можете да се насладите на дългоочакваната ваканция. 

Скандал! Меган "командва парада" и забранява на Хари да общува с приятелите си, твърди британска моделка

Риби: ще станете по-отдръпнати.

По правило обичате да общувате с хората и да се фокусирате върху техните проблеми. Въпреки това, този месец ще се затворите  в себе си и ще живеете в собствения си малък свят. Ще забележите, че изпитвате повече тревожност от обикновено и в това отношение ще изпитате несигурност.

Но не се притеснявайте: фазата ще приключи скоро и вие ще се върнете в обичайното си състояние. Използвайте това време, за да отделите достатъчно време за себе си и да релаксирате./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай