logo

Тлъсти пачки влизат в джобовете на 3 зодии през юни

Тлъсти пачки влизат в джобовете на 3 зодии през юни

Астролозите са категорични, че тези знаци ще жънат финансови успехи

Месец май е към своя край, а след него идва един от най-любимите месеци, който бележи и началото на лятото. Според астролози юни ще поднесе огромен финансов подарък на три знака в Зодиака.

Много пари и късмет очакват 4 зодии през май според Тамара Глоба

В материален план тези зодии ще имат огромен късмет, а финансовото им благополучие ще е осезаемо. Най-важното е да разчетете правилно всички знаци, поднесени от съдбата. 

В следващите редове ще ви разкрием кои са трите зодиакални знака, които ще спечелят много повече пари от предвиденото през месец юни.

Лъв

Астролозите съветват да решите всички важни въпроси през първата половина на месеца. В крайна сметка точно по това време представителите на този знак ще имат на своя страна Фортуна. 

В професионален план шефовете ви ще оценят резултатите и работата ви и ще бъдете издигнати на пиадестал. Според звездите наградата за успешната ви дейност ще бъде не само духовна, но и финансова. 

Тези нови по-добри доходи ще подобрят значително финансовото ви състояние, ще се чувствате материално по-стабилни, а това от своя страна ще докара хармония в семейството ви.

Павел Глоба: 3 зодии ще изживеят страшен финансов кошмар в края на 2020-а

Дева

През юни може да получите ново предложение за работа. Звездите съветват много внимателно да си помислите, преди да се изкушите да приемете някое от тях, защото рискът може да не е оправдан. 

Юни е много благоприятно време за различни покупки, тъй че не е нужно да се ограничавате. В края на месеца обаче може да имате конфликт с колегите. В екипа има хора, които ви завиждат и може да започнат да разпространяват слухове по ваш адрес.

Родените под този знак не трябва да обръщат внимание на злите езици. Звездите съветват да пренасочите мислите си в друга посока и да се радвате на финансовите потоци, които ще тръгнат към вас.

Павел Глоба вещае пролетен преврат за всички водни зодии

Козирог

През юни ви очакват нови проекти, които бързо ще доведат до увеличение на финансите ви. Този знак обаче трябва да е наясно, че с новият пост, може да дойдат и нови големи отговорности. 

Много ваши колеги ще ви търсят за съвет и ще ви имат за свои ментори. Астролозите предупреждават, че отношенията с началството могат да са напрегнати през юни. Трябва да бъдете внимателни за бизнес етиката.

Във финансов план ви чакат големи успехи. Ще получите парична награда или ще ви се открие възможност за започване на странична работа. Юни е чудесно време за големи покупки. Може да инвестирате в недвижими имоти./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Бай Суджук

Бай Суджук 29.05.2020 9:40

Курви збогом ! :D