logo

3 модерни прически за лятото на 2020 година

3 модерни прически за лятото на 2020 година

Как обаче да носим косата си, така че да сме актуални през този сезон

Шапките са чудесен аксесоар, но въпреки че е лято, градусите високи, а слънцето силно, то няма как да нямаме хубава прическа. Естествено модните тенденции се менят както всяка година, то така и всеки сезон.

Това е най-модерният цвят на косата през 2020 година

Как обаче да носим косата си, така че да сме актуални през лятото на тази така неприятно стартирала 2020 година, че да сме ослепителни не само на плажа, но и в нощния клуб?

От jenata.blitz.bg ще ви разкрием три модни прически за лятото на 2020 година, с които ще успеете да привлечете погледите както на мъжете, така и на жените. 

Разделен бретон


Удълженият бретон е истински хит през 2020 година. Тази опция е подходяща за кръгло или квадратно лице. Такъв бретон ще омекоти чертите на лицето и визуално ще го удължи.

Тази прическа ще подмлади всяка жена, хит е за 2020 година

Рошла


Такава прическа би стояла чудесно на жена, която е заложила на кичури или има няколко цвята в косите си. Когато направите стайлинга си леко рошав, ще изглеждате много естествено, сякаш просто косата ви се е разпръснала от вятъра, а това е нещото към което са ориентирани и гримът и дрехите този сезон - натуралността. 

Това е перфектната прическа за всяко лице, ще е хит през лятото

Боб


Каретата и прическите боб много си приличат. Разликата при боб е, че тогава кичурите са малко по-дълги. Така косата изглежда по-обемна. 

3 прически, които носят богатите жени

Тази година средната дължина на косата е много модерна. Може да се къдрите или да сте прави, винаги ще привлечете погледите. Може да заложите и на бретон, но и без пак ще сте по последен писък на модата и тенденциите сред прическите. 

Коментирай