logo

К-19 преобърна живота на 44-г. дебеланка, не е за вярване как изглежда днес СНИМКИ

К-19 преобърна живота на 44-г. дебеланка, не е за вярване как изглежда днес СНИМКИ

Бях толкова уплашена да не попадна в болница и да не бъда при семейството си, признава Лора

COVID-19 преобърна на 180 градуса живота на 44-годишна пухкава британка и я накара да се промени до неузнаваемост, пише Daily Mail.

Лора Холдър признава, че мразела начина, по който изглежда. Тя дори забранила в дома й да има големи огледала, защото нямала сили да се изправи лице в лице с омразното си отражение. 

Още в ученическите си години Лора била по-едра от другите деца. Килограмите обаче започнали да се трупат рязко след раждането на двете й момчета. А за да се утеши, започнала да яде все повече и повече.

Дария свали 40 кг. за нула време с тези 3 трика

"Нямах контрол върху порциите и винаги си слагах огромни количества храна за вечеря. Ако бях стресирана или се чувствах отпаднала, се насочвах направо към хладилника, за да се почувствам по-добре" признава тя.

По време на пандемията от COVID-19 обаче взела решение да отслабне. След като любимият на приятелката й починал от коварния вирус, тя осъзнала, че наднорменото тегло я прави по-уязвима. 

"Бях толкова уплашена да не попадна в болница и да не бъда при семейството си", признава Лора. 

Булка свали 35 кг. преди сватбата, похапвайки сладко... СНИМКИ

Холдър променила радикално хранителните си навици. Започнала да брои калориите и да контролира размера на порциите си.

"Не правех никакви упражнения - просто промених диетата си", споделя тя.

Преди да тръгне по трудния път на промяната, 44-годишната майка редовно пропускала закуската. На обяд се хранела с пържени картофи или чипс, а за вечеря - кебап или голяма порция спагети болонезе плюс обилно количество сладолед.

Сега на закуска похапва домашно приготвени картофи, на обяд - супа или сандвич, а вечерята й се състои от риба или пиле със зеленчуци. Между храненията пък залъгва глада си с плодове или малко шоколадово барче. 

Тези 4 зеленчука горят мазнините на корема светкавично

Главното правило на британката е да не се храни след 19 часа. Според нея, това е повлияло по магически начин на фигурата й. 

"Най-накрая се чувствам комфортно и щастлива в собствената си кожа", признава тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

 

 

 

Коментирай