logo

Експерт посочи двете най-добри пози за зачеване на дете, опитайте - работи!

Експерт посочи двете най-добри пози за зачеване на дете, опитайте - работи!

Някои жени, след зачеването, смятат за необходимо да влязат в гимнастическата поза "бреза"

Понякога зачеването на дете не е толкова лесно, колкото бихме искали. Случва се партньорите да са готови за деца, да са напълно здрави, но все още да не могат да направят бебе.

В този случай двойката е готова да изпита най-противоречивите начини за зачеване на дете. Но кажете „не“ на страховити експерименти, достатъчно е просто да правите секс правилно.

Всъщност няма специална суперпозиция, която да гарантира успешно зачеване. Но ако сте една двойка, която мечтае за бебе, можете да опитате няколко позиции за правене на любов. На женските форуми можете да видите, че лидерите в позите, които са определени като „най-добрите за зачеване“ са кучешката, мисионерската и ... брезова.

Жена е измислила необичаен начин да отмъсти на бившия си любовник

Някои жени, след зачеването, смятат за необходимо да влязат в гимнастическата поза "бреза". Това се прави така, че биологичният материал на партньора да проникне по-дълбоко в матката и да настъпи зачеването. Но съвременните лекари не препоръчват да се правят такива салта, тъй като една жена след това е по-вероятно да получи разместване или фрактура, отколкото успешна бременност.

Но какво казват лекарите за другите две позиции? Наистина ли помагат на бездетните двойки да забременеят?

Уважаваният руски д-р Местергази каза в интервю кои са най -добрите начини за зачеване на здраво дете. Според лекаря влияят много фактори: от въздържанието до избора на поза. Що се отнася до последната точка, основното тук е, че половият орган на мъжа прониква възможно най-дълбоко във влагалището и това може да се постигне в мисионерска позиция.

Изби рибата: Бритни Спиърс шашна, кълчи се полугола СНИМКИ 18+

Ако еякулацията е настъпила в началото на вагината, тогава има голяма вероятност да се роди момиче. И ако това се е случило точно в шийката на матката, тогава е по-вероятно да се роди момче, тъй като сперматозоидите имат по-кратък път, каза лекарят.

Но има и друго мнение.

Например, американският лекар Шетълс в книгата си „Как да изберем пола на вашето дете“ препоръчва бездетните двойки първо да се въздържат от секс в продължение на 3-4 дни, а след това да правят любов в кучешки стил. Ученият твърди, че в този случай се увеличава възможността за зачеване на момче.

Но повечето лекари все още не подкрепят гледната точка, че стойката значително влияе върху възможността за зачеване. Най -добрата позиция за секс винаги е удобната поза. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Играча

Играча 07.02.2023 11:57

Всичко вътре всеки ден и ще хване

Kokorcho

Kokorcho 07.02.2023 12:00

пробвал съм ги с Киро не става

Чеп

Чеп 09.02.2023 7:06

Ако не сте наедряла крава, или над 40, или през вас не е минал взвод олигофрени, или не сте карали с човешки папиломен вирус години наред, ще ви забременя във всяка поза. Защото размерът има значение. )

kriskayl357

kriskayl357 12.02.2023 22:45

Аз глупака само в устата ги мъча .....