logo

Млада майка „нахрани” бебето си с автобронзант и ето какво се случи СНИМКИ

Млада майка „нахрани” бебето си с автобронзант и ето какво се случи СНИМКИ

20-годишната британка споделя, че обикновено си прави процедурата преди лягане, за да не влиза в контакт с детето

20-годишно момиче от Великобритания си направи козметична процедура преди да накърми бебето си, а след това показа какво се е случило с него. 

Кезия решила да се поразкраси за Свети Валентин и използвала времето, в което 5-месечният й син спи, за да се намаже с автобронзант.

Тъкмо привършвала, когато бебето се събудило и поискало да яде. Тя бързо го взела и без да се замисля, че бронзантът още не е изсъхнал добре, го сложила на гърдата си.

А когато малкият се нахранил, тя изпаднала в шок. На лицето му имало огромно кафяво петно, покриващо устните, долната част на носа и брадичката.

5 родителски грешки, които съсипват децата

"Раф приличаше на Хоумър Симпсън. Когато го видях, започнах да се смея неудържимо. Никога не съм предполагала, че бронзантът може да се пренесе върху детето", разказва тя пред "Дейли мейл". 

"Направих снимка и я изпратих на моите приятели. Всички много се смяха. Мама ми се обади да ми каже, че не може да сдържи сълзите си", добавя младата жена.

Млада майка подпали мрежата със СЕЛФИ от родилната зала

Кезия веднага грабнала бебешко олио и кърпички и започнала да чисти лицето на сина си. Цялата процедура й отнела около час.

Младата майка споделя, че обикновено си прави процедурата веднъж седмично, преди лягане, за да не влиза в контакт с детето. Този път обаче решила да се възползва от дрямката му и да се намаже. 

Бременна пръсна куп пари и се подложи на ужасяващи мъки, за да може в деня на раждането да...

"Изобщо не ми хрумна, че може да се пренесе и на него. Като цяло се уплаших. Това е първият и последен път, когато храня Раф, преди да съм свалила бронзанта”, признава тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай

Аврора

Аврора 24.02.2020 10:33

Тия "млади майки" имат ли нещо в главите си? Вероятно трици, защото мозък очевидно нямат! Много смешно, и особено търкането на бебешкото личице с кърпите след това ... Достоен сюжет за снимки и хвалби по мрежите ...

Егати

Егати 24.02.2020 12:01

Химикала отровен

ДА И СЕРА В ПУТКАТА

ДА И СЕРА В ПУТКАТА 24.02.2020 19:49

.