Преди 10 години Натали роди 8 деца, не е за вярване как изглежда сега

Преди 10 години Натали роди 8 деца, не е за вярване как изглежда сега

Красавицата вече е майка на цели 14 малки човечета, но фигурата й е смайваща

През 2009 година в цял свят гръмна новината, че в Съединените американски щати жена е родила 8 деца едновременно. По това време майката – Натали Сълейман, вече има четири момчета и две момичета.

Осем бабешки деветини за бременността, които се оказаха верни (СНИМКИ)

Оказва се, че тази дама е майка вече на 14 деца. Как обаче тя е успяла да направи това и как изглеждат тя и децата й 10 години след невероятната случка?

Планове за деца

Натали е израснала в малко и скромно семейство. Именно заради това тя винаги е мечтала да има голяма къща, голямо семейство и много дечица. Плановете й обаче не срещат подкрепа у съпруга й няколко години по-късно. Той научил, че жена му има проблем и едва ли ще може да забременее нормално.

Най-честите грешки при варенето на кафе, които допускат всички

Всичката драма около нея обаче му дошла в повече и той решил да я напусне.

Това обаче не спряло Натали и тя се решила на ин витро оплождане. До 2008 година тя вече има 6 деца, заченати именно по този начин. Тя обаче нямала никакво желание да спира.

Докторката й – д-р Камрава предложила на Натали да сложи в нея 12 ембриона наведнъж. Не е ясно кой въобще е дал разрешение да се направи такова нещо, защото по закон никой доктор няма право да слага повече от 2-3 наведнъж.

За нищо на света не вярвайте в тези митове и суеверия, свързани с бременността

„Октомама”

След като все пак докторката направила заканата си, 8 ембриона са щели да се появят на бял свят, показали последвали изследвания. Точно така и станало. През 20009 година Натали родила 8 деца. Естествено за целта се наложило да й се направи цезарово сечение, но колкото ида не ви се вярва, всички бебета са били здрави и все още са.

Журналисти веднага погнаха „октомамата”, която пък по никакъв начин не се и опитала да страни от тях, а волно давала изявления.

Пет мита и суеверия за бременността, в които не трябва да вярвате!

Все пак се намериха и много критици, които смятат, че тя просто се опитва да си спечели слава по този начин.

10 години по-късно

През януари 2019 година осемзнаците навършиха 10 години. Натали и децата й си направиха юбилейна фотосесия, а медиите побързаха да отбележат големите промени във външния вид на жената.

Натали обаче никога не се сдобива със световна слава. Тя все пак се е снимала в няколо телевизии, но като цяло е консултант в офис и се стреми да е добра майка. Нейните осемзнаци изглеждат като обикновени и щастливи деца. На 10-годишна възраст по думите им, си имат абсолютно всичко, от което са имали нужда.

Обичате кафе? Появи ли се някой от тези симптоми, по-добре бягайте при доктора!

След шумотевицата около осемзнаците и „октамамата”, все още никой не се е решил на подобно преживяване.

Съдбата на д-р Камрава не е за завиждане. Жената загуби лекарските си права./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!