logo

Пухкава майка на 3 деца свали 63 килограма с лесна схема от социалната мрежа

Пухкава майка на 3 деца свали 63 килограма с лесна схема от социалната мрежа

Никол иска да помогне и на други, които имат нейния здравословен проблем

Никол Марнел реши да разкаже историята си без срам, за да успее да помогне и на други в положението й. Блондинката е достигнала до критичните 146 килограма, когато разбрала, че наднорменото тегло и пристрастяването й към храната просто съсипват живота й.

Джон обеща на булката си да свали 130 килограма, не е за вярване как изглежда днес

Дълги години Никол се тъпчела със сладолед и сладкиши. Хапвала си повече от трите си деца и съпруга си.

„Храната винаги беше на първо място за мен. Колкото и да ме е срам, трябва да призная, че семейството ми беше на заден план”, спомня си Никол.

Вместо да отиде до басейна с децата или да се разходи с тях в парка, Никол лежала по цял ден в леглото, хапвала си смело и гледала филми. На 37-годишна възраст обаче осъзнала, че е крайно време да промени живота си.

Жена удари 320 кила заради любимия си, а после се случи нещо шокиращо

„Разбрах, че пропилявам не само живота си, но пренебрегвам собствените си дечица”, признава тя.

Пътят до 146 килограма

Никол се ограничава от храната още от дете. Тя непрекъснато пази диети, но това по никакъв начин не й помогнало да не качва килограми.

„Не помня в обкръжението си да имах някой, който да е по-дебел от мен”, казва тя.

Никол наистина се пристрастила към храната. Яла когато била радостна, но си хапвала и като била тъжна.

Все пак тя срещнала любовта и се омъжила. Малко след това забременяла, а тогава започнала да се храни като за двама. Родила трите си деца, а на 37 години просто стъпила на кантара и той показал 146 килограма.

235-килограмова студентка шокира с полуголи СНИМКИ заради хейтъри

Как да отслабна с 63 килограма?

Първо Никол се свързала с хора, които имат същия проблем. Тя се присъединила към групата „Здрава мама”. Там намерила план за хранене и упражнения, който е идеален за майки с ниски доходи, които нямат много време за себе си.

Тайната е в храненето

Никол осмислила внимателно диетата си. Тя започнала да брои колко калории приема. Сега тя консумира не повече от 1800 калории дневно, при препоръчителни 2000 за нейната възраст.

42-годишна майка изглежда като гадже на сина си (СНИМКИ)

Тя е изключила всички мазнини от храната си, както и фаст фууда. Никол вече не консумира много сосове и въглехидрати. След като направила тези промени, килограмите просто започнали да се топят.

Вместо на Мак'Доналдс семейството й вече започва да се наслаждава на домашно приготвена храна. Само няколко седмици след като Никол започва новия си начин на живот, тя се чувства пълна с енергия и по-жизнена от всякога.

За по-малко от 2 години тя е свалила 63 килограма.

 

Те са наясно с тайните за вечна младост и успяха да надхитрят времето благодарение на... (СНИМКИ)

„Никога не съм се чувствала по-добре”, признава тя.

След като направила промени в хранителния си режим, Никол започнала да спортува. Тя бягала сутрин в парка, а след време дори се пуснала на полумаратон от 21 километра.

„На всички, които са отчаяни и мислят, че случаят им е безнадежден, аз просто казвам – не губете надежда. Аз съм доказателство, че всичко е възможно. Отслабването е не само добър външен вид. Това спаси живота ми, семейството ми и брака ми”, признава тя. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай