Изхвърлете ги: 4 неща в гардероба пречат да забогатеете

Изхвърлете ги: 4 неща в гардероба пречат да забогатеете

Ако спазвате тези правила, парите ще потекат към джобовете ви

Важно е всеки човек да се научи как не само да печели пари, но и да използва енергията им в своя полза. Като всяка енергия, парите не признават езика на думите.

Не можете да закопчаете тесните дънки? Ето спасението ВИДЕО

Колкото и да се опитвате да ги „примамите“ в портфейла си, нищ няма да излезе. Енергията се подчинява на закона за привличането: от това следва, че подобното привлича подобно.

Гардеробът на всяка дама е едно от най-важните неща за разширяване на паричния й коридор или пък обратното, за опразването на всички запаси. За да играете вариант едно, то трябва да спазвате определени четири правила.

Защо точно гардероба и защо точно жените, ще се запитате за начало. Всичко е просто – за красивата половина на човечеството гардеробът предизвиква огромен брой емоции. Именно емоциите и усещанията са езикът, който говорят парите.

Колко често трябва да перете дънки – отговорът ще ви изненада СНИМКИ

Задръстен гардероб

Нека да преминем към практиката и да започнем с най-важното: в килера, в гардероба,  в чекмеджетата, на рафтовете - където и да се намират вашите неща, трябва да има повече свободно пространство, отколкото заето място.

Когато отворите такъв гардероб, се изпълвате с усещане за свобода, лекота и достъпност. И точно това са чувствата, които представляват изобилието. Парите не идват от желание, те идват от свобода. Постепенно ще свикнете с това усещане, то ще стане ваше ежедневие.

Неща, които са ви малки

Забравете за дрехите от графа „ако отслабна“. Да живееш в очакване на по-добър момент в бъдещето води до отказ да живееш сега. Това бъдеще може и никога да не дойде. А подобни илюзорни мисли ще направят парите мираж в портфейла ви, според експертите.

Стари дрехи

Още едно правило: не трябва да превръщате гардероба си в музей на паметта, съхранявайки неща, които са били на сто години. В този случай парите отиват в миналото, оставяйки настоящето.

Забравените дрехи

Ако вече не носите нещо, то вече не е „ваше“. Подарете го, ново определено има място в гардероба ви.

Пари за дрехи винаги ще има. Ако ви е тъжно да го хвърлите, зле за вас. Не се колебайте, това е най-добрият начин да процедирате, за да напълните портфейла си. Не забравяйте, повече свобода, повече пари./ jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

 

Коментирай