logo

Лекари обясниха как мирише тялото ни, ако имаме смъртоносна болест

Лекари обясниха как мирише тялото ни, ако имаме смъртоносна болест

Важно е да обръщаме повече внимание на сигналите, които на дава организмът ни

Всички знаем коя е най-страшната болест. Става въпрос за ракът. Лекари и учени са стигнали до няколко много плашещи извода. Оказва се, че тялото ни може да ни сигнализира по много начини, че коварното заболяване е покосило именно нас.

От jenata.blitz.bg ви разказахме как майка на 3 дечица умря след операция за бразилско дупе дни след рождения й ден. Споделихме ви и как едно неродено момиченце спаси живота на майка си.

Оказва се, че тялото ни изпуска неприятна миризма, която всъщност може да е сигнал за много сериозно заболяване, според лекарите. Каква точно е тази миризма ще ви разкрием в следващите редове.

Чудо: Жена роди здраво бебе три месеца след смъртта си!

Лош дъх сутрин

Вярно, че повечето от нас са свикнали сутрин да не се будят със свежест в устата. Въпреки това, ако редовно спазвате перфектна устна хигиена, то причината за лошата миризма може да бъде например апнея. Пренебрегването на това състояние не се препоръчва, защото увеличава риска от инфаркт или инсулт.

Младо момиче с рядка генетична аномалия шокира лекарите! През февруари роди първото си бебе, а 26 дни по-късно...

Мирис на краката

Гъбичките и бактериите върху кожата и пръстите на краката ни могат да причинят неприятна миризма. Това е ясно за всички и е констатирано от дерматолога Камерън Рошар от болнично заведение в Ню Йорк. Според него това състояние обаче е важно да бъде лекувано навреме, за да се предотврати разпространението на гъбичките навсякъде по тялото ни.

Алисън влезе по спешност в болница заради камъни в бъбреците, но когато я видяха на ехограф, лъсна шокиращата истина, че... (СНИМКИ)

Урина или фекалии

Рязкото влошаване на миризмата на изпражненията ни може да сигнализира за сериозно заболяване или някаква патология. Причините за нещо такова може да са най-различни. Да са свързани с храносмилането или да сигнализират за онкологично заболяване. Що се отнася до урината – всяка промяна в миризмата й може да сигнализира за инфекция, камъни в бъбреците, диабет, а дори и за рак.

Индийка, която никога през живота си не е правила секс, роди първото си бебе (СНИМКИ)

Важно е да следите здравето си много внимателно и да гледате какви сигнали ви изпраща тялото ви. Още по-важно обаче е да не се самодиагностицирате или да си поставяте диагноза чрез интернет. Ако имате дори и най-малките съмнения, че нещо се случва с организма ви, то най-добре потърсете лекарска помощ и оставете на специалистите да ви помогнат, ако има нужда./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!