logo

Жена припадна на паркинг и се събуди през 1980 година, причината се оказа шокираща! (СНИМКИ)

Жена припадна на паркинг и се събуди през 1980 година, причината се оказа шокираща! (СНИМКИ)

Можете ли да си представите, че ще си легнете, а след това ще се събудите, мислейки си, че сте с 40 години по-млади? Да, много от нас биха искали да върнат часовника, но това, което се случи с една дама на име Ким Деникюл, едва ли ще се изпита от някого.

От jenata.blitz.bg вече ви разказахме трогателната и възхитителна история на една индийка, която никога през живота си не бе правила секс, но вече роди първото си бебе. Споделихме ви и кои са признаците, които издават, че една жена не е правила секс от доста време.

Дамата от Луизиана е щастлива майка, съпруга и баба. Тя припада на паркинг, след като усеща много силно главоболие. Когато се буди в медицинския център, Ким установява, че е забравила всичко, което се е случило в живота й през последните 40 години. Сестрата, която бе дежурна в отделението, попита пациентката коя година е, а тя без да се замисля й отвърна: „1980!”.

Съпруга бе убедена в изневярата на мъжа си и ето какво узна за това след последното пране (СНИМКИ)

Отново на 18

Оказва се, че последните спомени на Ким са от последния й ден в училище.  Ето защо тя изпада в паника, след като разбира, че родителите й са починали преди много години. Ким просто не можеше да разбере как всичко това е възможно. Тя просто помнеше, че е на 18 години и й е време да ходи в колеж.

Съпруг, деца и внуци?!

Състоянието на Ким се влоши, когато съпругът й Дейвид, който е на 60 години, разкри, че са женени и освен това имат осиновени деца и дори внуци. Жената обаче не можа да си спомни за никой от тях семейството й прекара доста време в това да й показва снимки – още от сватбата й, та до ден днешен.

 

Медицинско чудо: Тара се роди без репродуктивни органи, но намери начин да забременее

Направеният медицински преглед показал, че анамнезата се дължи на постоянна мигрена. Първоначално лекарите вярваха, че загубата на памет е временна, но след известно време разбраха, че жената никога няма да се възстанови.

„Нов” живот

Ким трябваше да се научи да общува „наново” със семейството си. Особено трудно й бе да се справи с модерните технологии: „Последният телевизор, който си спомням, е огромна кутия. Трябваше да станеш и да отидеш до него, за да смениш каналите. Но сега телевизорът виси на стената и е толкова.... тесен. Мога да сменям всичко от дивана”, признава тя.

Трагедия: Върху обезглавения ѝ труп намериха бележка: Това се случи с мен, защото мъжът ми... (ВИДЕО)

Социалните мрежи пък я накарали да се смее неудържимо: „Как може хората да се оплакват, да спорят така и да признават толкова лични неща в интернет пространството”, запита тя.

Ким споделя, че няма да тъжи, ако паметта й не се върне никога. Тя е готова да си създаде нови прекрасни спомени./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

 

Коментирай

Гнусарко

Гнусарко 06.06.2022 1:31

С тия гнусни роднини около себе си... И аз не бих искал да съм на нейно място