logo

Нови и скандални разкрития около интимния живот на принцеса Даяна

Нови и скандални разкрития около интимния живот на принцеса Даяна

​​​​​​​Бивш бодигард на кралското семейство изнесе доста пикантни детайли за случващото се между лейди Ди и принц Чарлз

Бивш бодигард на кралското семейство представи нова версия за събитията около раздялата на принц Чарлз и принцеса Даяна. 

Алън Питърс твърди, че принц Чарлз не е започнал да се среща романтично отново с Камила Паркър Боулс, докато не разбира, че Даяна има връзка с бодигарда си – Бари Манаки.

Именно Питърс е този, който информира принца за аферата на жена му.

"Популярно схващане е, че принцът е бил неверен през целия им брак, но това определено не е така. Първият човек, който погледна встрани беше принцесата. Той започна отново да се среща с г-жа Паркър Боулс, след като научи за аферата ѝ с Манаки“, категоричен е Алън Питърс, който работи за Даяна почти десетилетие.

Това подкрепя версията на Джонатан Димбълби за събитията. Той публикува опълномощена биография на принц Чарлз през 1994 г., в която заявява, че Чарлз и Камила са подновили връзката си през 1986 г. Манаки става бодигард на Даяна през 1985 г. Твърди се, че аферата им е започнала през същата година.

През 1986 г. той е преместен от поста си в Отряда за дипломатическа защита. Година по-късно 39-годишният тогава Манаки загива при мистериозен пътен инцидент.

Съобщава се, че той е бил ударен от 17-годишен шофьор, докато се е возил на мотоциклет в Източен Лондон, което накара Даяна да предположи, че е бил "отстранен“.

В нов документален филм на CNN, Питърс разказва за Даяна: "Започнах да забелязвам, че поведението ѝ е необичайно, когато бяхме близо до Манаки, така че реших да говоря с нея за това. През първите 20 минути тя категорично отричаше. Но след това ми каза какво точно се случва: тя имаше някаква връзка с Манаки.

Принцът на Уелс се приближи до мен и каза: "Защо принцесата се държи така? Какво, по дяволите, ѝ става? Аз казах: "Трябва да говорите с нея“. Принц Чарлз отвърна: "Е, опитах всичко и единственото нещо, което изглежда я разстройва е, че Бари Манаки се връща към униформата. Ако тя е толкова разстроена, Бари може да остане".

На този етап бях принуден да кажа: "Е, сър, ако той остане, страхувам се, че ще трябва аз да си тръгна“.

И мисля, че в този момент той разбра. Беше напълно шокиран и очевидно беше много разстроен".

Относно соченето с пръст и търсенето на виновен за краха на кралския брак Алън Питърс заяви: "Никой не е злодеят в тази история. Според мен всеки е жертва. Принц Чарлз беше под голям натиск да се ожени, принцеса Даяна също беше жертва в целия този процес". jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Абе,

Абе, 26.11.2021 9:53

беше си к.у.ч.ка. Чела съм за около 15 любовника по време на брака й. То бива, ама...

Истина

Истина 26.11.2021 16:07

Еееййййй,не я оставиха на мира и мъртв.Какакво си врете носа къде не ви е работа...ццццц

хаха

хаха 26.11.2021 18:58

Оставете жената да почива в мир идиоти такива.........