logo

Разбулиха голяма мистерия, свързана с кралица Елизабет II СНИМКИ

Разбулиха голяма мистерия, свързана с кралица Елизабет II СНИМКИ

Мнозина си задават доста странен въпрос за нея и дамската й чанта, но отговорът се появи едва сега

Чудили ли сте се защо кралица Елизабет носи дамска чанта в собствения си дом (е, все пак този дом е Бъкингамският дворец, но…)? В края на краищата, ние редовно виждаме британския монарх с дамска чанта на редица снимки, направени в дома й.

Е, не се чудете повече. Оказва се, че това не е прищявка. 

А кралицата има две причини да не се разделя с чантата си дори в собствения си дом. Но преди да разкрием кои са те, то от jenata.blitz.bg припомняме, че преди време стана ясно какво Елизабет II винаги „крием“ в дамската си чанта.
 
Но да се върнем на това защо кралицата е навсякъде с чанта. 

Първата причина за това е, че дамската чанта е „сигнално устройство“ и с нейна помощ кралицата може да предаде на охраната и екипа си повече, отколкото мнозина могат да кажат с думи. Всъщност по този начин тя се отървава от скучни или неприятни събеседници, както и предава друга информация.

Сръчността, с която кралица Елизабет общува без думи със служителите си, е пословична.

По време на събитията кралският персонал следи отблизо дамската чанта на Елизабет, която я измества в зависимост от това какво иска да каже. Ако тя вдигне чантата си и я сложи на масата по време на обяд, това е сигнал към персонала, че кралицата иска да си тръгне след пет минути, а ако го сложи на пода, това е сигнал, че си има скучен разговор и би искал да бъде спасена от придворната дама.

Лъсна шокираща тайна на кралица Елизабет II

И разбира се, не забравяйте, че кралската дамска чанта е изключително удобен и функционален артикул, дори дръжката е направена с такава дължина, за да улесни ръкостискането.

Дори в собствения си дом кралицата носи със себе си и други неща: огледало и червило, банкнота от 5 паунда за църковно дарение, очила за четене и писалка.

Падна неочаквана тайна, свързана с Елизабет II! Оказа се, че в дамската си чанта кралицата винаги крие... (СНИМКИ)

Защо да носите толкова много неща из къщата, питате? Това е втората причина кралицата да не се разделя с портмонето си.

Казват, че съпругата на актьора Роджър Мур, веднъж на прием попитала Елизабет II защо носи чанта със себе си в Бъкингамския дворец? На което кралицата отговорила: „Тази къща е много голяма, нали знаеш!“. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай