logo

Шокиращо мистериозна тайна от погребението на принц Филип! Имало е таен… СНИМКИ

Шокиращо мистериозна тайна от погребението на принц Филип! Имало е таен… СНИМКИ

Покойният съпруг на британската кралица се е погрижил и за най-малкия детайл в последния му земен път

На 9 април 2021 година кралицата на Великобритания получи най-тежкия удар в живота й. Съпругът на кралица Елизабет II Принц Филип почина. Любимият на Лилибет (както самият той я наричал) бе погребан на 17 април.

От jenata.blitz.bg припомняме, че на погребението на принц Филип кралицата направи нещо, което не бе правила през целия им брак. Именно там се случи и нещо невероятно межу скараните правнуци на Филип – принцовете Уилям и Чарлз.

Мнозина знаят, че самото погребение е планирано лично от покойния Филип. Оказа се обаче, че той не просто е изпипал всеки един детайл ,ами дори е помислил за това как света да види погребението му и реакцията на близките му по възможно най-непринудения начин.

Нещо ужасно се крие зад най-култовата СНИМКА на Елизабет II и покойния принц Филип

Оказа се, че на погребението си Филип уредил да има скрит детайл. Тайна, която мнозина дори не са забелязали. 

Едва сега стана ясно какъв потаен човек е бил на погребението на принц Филип и каква е била неговата задача. Въпросният мистериозен мъж е бил на изключително видимо място – самият той е уловил всичко и всеки, но никой не е видял него.

Елизабет II се готви за нещо много важно, загатна го на погребението на принц Филип

Е, това, което принц Филип е планирал за погребението си е, че по време на траурната церемония е искал да има фотограф. Но скрит фотограф. 

За целта той помолил още приживе въпросния фотограф да се скрие във фалшива колона, за да заснеме погребението му отблизо, за да получи „перфектната снимка“, но без никой да знае, че е сниман.

„Той бе „измайсторил“ тайна колона, която бе сложена точно пред входа на катедралата, където занесоха тялото му. Тази „кутия“, в която бях скрит, имаше един процеп – точно като на пощенските кутии, но по-голям, за да мога да прокарам обектива през него. 

Чувствах се точно като в тайниците, в който самият принц Филип дебнеше плячката си по време на лов в Сандрингам, неговото имение в Норфолк“, сподели 80-годишният фотограф Артър Едуардс.

Уникални и непубликувани СНИМКИ на кралица Елизабет и принц Филип

Той сподели снимките му от печалния ден, на които е уловил „истинската болка на кралското семейство отблизо“.

„Когато ковчегът му бе внесен в параклиса, това беше последният ми поглед към човека, който бях снимал в продължение на 40 години, невероятен човек“, казва фотографът и допълва:

„Това е най-необичайното място, от което снимах кралското семейство. Бях достатъчно близо, за да видя как принц Чарлз изглежда повече от съкрушен.

Разплаках се и аз, когато го видях и осъзнах, че той самият сега разбира пълната тежест на предстоящата му задача – да се грижи за майка му и монархията, нещо което преди правеше Филип”.

Изплуваха шокиращи детайли от последните години брак на Елизабет II и принц Филип

„Бях на по-малко от метър от необузданите емоции на кралското семейство, когато се сбогуваха с херцога на Единбур“, допълва Артър Едуардс.

От скривалището си фотографът каза, че наистина воюващите братя принц Уилям и принц Хари „нито веднъж не са се спогледали“. Но той смята за добър знак, че след траурната церемония Кейт Мидълтън е направила така, че двамата поне малко да разговарят и да разчупят ледовете помежду си.

Обляна в сълзи Кейт възкреси лейди Ди на погребението на принц Филип СНИМКИ

„Това беше знак, за който се молих, което означава, че има надежда за помирение в Уиндзор Хаус“, допълва 80-годишният фотограф Артър Едуардс, тайно снимал погребението на принц Филип. / jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Фейк нюз

Фейк нюз 29.04.2021 13:44

И никой няма да забележи! Те трябва да са слепи да не го видят. Само заблуждавате хората! Шокиращо мистериозно тъпи сте!

Крис

Крис 30.04.2021 3:07

Чарлз не му е внук.Боже боже що за неграмотни.

Крис

Крис 30.04.2021 3:10

И скараните Уилям и Хари а не Чарлз са му внуци а не правнуци

Божидар

Божидар 30.04.2021 9:34

Крис, писачите са тъпи ГАЛФОНИ!!!!!

Бай ГанЯ

Бай ГанЯ 30.04.2021 10:07

Ба ай ши ги евЪ у кралете и кралиците... Цяла държава работи за тях. Боли мЪ к@р@ човек се ражда, живее и умира. Тея какво точно са направили полезно за народа си? Отговора е НИЩО!!! Ходят на лов, возят се в луксозни коли, харчат парите на народа!!! @б@х ги в цървулите...

Снайпер

Снайпер 30.04.2021 12:46

Извинете, авторите но, вие (нарочно с малка буква) доброволци ли сте, или с това си писане храните семейство? Срам, срам, срам!

КочоКраварскиЕнгилижки

КочоКраварскиЕнгилижки 06.05.2021 5:23

Само БЛИЦ[email protected]джиските драскачи може да са по-по-най от Простата Кърджалийска Патица и от Захариева.

КочоКраварскиЕнгилижки

КочоКраварскиЕнгилижки 06.05.2021 5:24

Само БЛИЦ[email protected]джиските драскачи може да са по-по-най от Простата Кърджалийска Патица и от Захариева.