logo

Куп пари за 3 зодии през септември

Куп пари за 3 зодии през септември

Чака ги голяма радост около новолунието

Новолунието през месец септември ще се случи на 15септември. То обаче ще донесе огромен късмет на представителите на три зодии.

Страдание за 2 зодии през есента

Нов късмет и много пари ще потекат към джоба на тези хора, а те дори няма да са очаквали. 

Звездите казват, че те буквално може да се къпят в пари и щастие и ги очакват големи радости. Галениците на съдбата обаче са само представителите на три зодии. 

Тамара Глоба: Тази зодия ще се къпе в пари до 2026 г.

Овен

Късметът ще е на ваша страна. Може да изплатите всичките си дългове и да се отърсите от финансовите проблеми. Новолунието ще ви даде чудесен шанс да забогатеете.

Ще сбъднете много от мечтите си, след като заредите добре сметката си. Важно е обаче това да не ви главозамайва и да не спирате да се трудите. Не се страхувайте от трудните задачи, ще успеете.

Дева

Новолунието ще е много щедро за девите. Ще откриете нови свои таланти и ще вложите най-добрата си страна в работата. Благодарение на това началниците ви ще ви обърнат внимание и ще ви наградят. Очаква ви щедър бонус.
 
Трябва да обърнете внимание на успехите си в миналото. Помислете какво е можело да ви спъне тогава. 

Стрелец

 Стрелците трябва да забравят за суетата и припряността. Трябва да изчакате знак отгоре, след като го получите, може да започнете да действате. Събитията ще се развиват бързо, не изпускате всички подробности, като гледате цялата картина. 

Новолунието ще стартира невероятни процеси в живота ви. Ще се превърнете в магнит за пари и може да превърнете в златна мина всичко, до което се докоснете./jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!

Коментирай

Жалко

Жалко 09.09.2023 16:06

Мен ме няма