logo

Тамара Глоба: 3 знака минават през ада през май

Тамара Глоба: 3 знака минават през ада през май

За мнозина ще бъде грешка да взимат прибързани решения и да действат под влиянието на емоциите

Всички настъпващи промени трябва да се приемат спокойно и последователно. В хороскопа си за месец май Тамара Глоба припомня това не просто така. 

За мнозина ще бъде грешка да взимат прибързани решения и да действат под влиянието на емоциите, категорична е астроложката. 

Най-накрая е дошъл моментът, в който и най-смелите идеи могат да бъдат реализирани. Водният тигър е решително и смело животно, затова помага на всички, които не се страхуват да рискуват.

Тамара Глоба препоръчва всички важни дела да се планират за благоприятни дни, които през май са съсредоточени във втората половина на месеца – 12, 15, 18 и 20, 21. Ако ги оставите за неблагоприятните дни - 6, 9, 11, 26 и 30 май, ще допуснете огромна грешка. 

Павел Глоба: Съдбовни промени за 3 зодии през май

Астроложката казва още, че през май мнозина ще успеят да получат повишение на работното място. За да се случи това обаче, ще трябва да поработят усилено, което най-вероятно ще се отрази негативно на семейството. 

Ако получите оферта за нова позиция, я обмислете добре. Нужно е да се вземат предвид всички минуси, които могат да възникнат, добавя тя.

По отношение на здравето, Глоба препоръчва на всички зодии и при най-незначителните симптоми да потърсят лекарска помощ. Това важи най-много за тези, които пътуват на дълги разстояния. Изменението на климата може да им  изиграе жестока шега, казва астроложката.

Ето какви изненади е подготвила Съдбата на всеки зодиакален знак според прогнозата на Тамара Глоба:  

Овен

Месецът няма да започне добре и хубавите дни ще се броят на пръстите на едната ръка. Дори времето навън няма да успее да оправи настроението ви.

Най-силната и могъща зодия е…

Но през втората половина на май ще ви бъде по-лесно да наваксате и нещата ще тръгнат гладко.

Телец

Първите дни ще бъдат неспокойни и конфликтите ви с околните ще се задълбочават. Към средата на месеца обаче късметът ще премине на ваша страна. Не са изключени и големи финансови печалби. Особено за тези, които имат собствен бизнес.

Близнаци

Ще имате толкова много енергия, че ще ви се струва, че можете да свършите всичко наведнъж. И не по-малко идеи къде да я вложите. Очаквайте повишение или нови изгодни предложения.

В семейството са възможни дребни кавги, но не е препоръчително да зацикляте над тях.

Рак

Очакват ви мир и спокойствие, защото държите всичко под контрол. Имате достатъчно време както за работа, така и за семейството. Въпреки това не е изключено да липсвате на децата си, затова е добре да планирате една малка семейна ваканция.

Бягайте от тези 3 зодии, ще съсипят живота ви

Онези, които все още не са срещнали своята половинка, не трябва да живеят с илюзията, че точно през май това ще се случи.  

Лъв

Това няма да е най-добрият ви месец. Трябва да спрете и да си дадете почивка. Към юни всичко ще си дойде на мястото. Раздяла с партньора не се очертава, освен ако не решите да му оказвате натиск.

Дева

Този знак ще бъде сред любимците на Съдбата и ще успее да реализира всички замислени проекти. Всичко ще върви по мед и масло. А към втората декада дори може да очаквате повишение. 

Девите, които не са обвързани, ще могат да завържат нови романтични познанства.

Везни

Настъпи моментът да преосмислите поведението си. Това ще ви помогне да разберете същността на продължаващите семейни конфликти. Няма да ви коства нищо, ако се извините. Това ще ви помогне да оправите отношенията си.

Що се отнася до проблемите на работното място - всички ще се решат като с вълшебна пръчица. 

Скорпион

През май човек от миналото ще се върне в живота ви. Има смисъл да възобновите комуникацията си с него само ако наистина го желаете.

4 двойки зодии, които никой не може да раздели

Тези, които вече имат семейство, не бива да се сближават отново с бившите си партньори. Това може да завърши зле.

Стрелец

Успехи в работата ви очакват през първата половина на месеца. А втората спокойно може да посветите на себе си и семейството. 

Козирог

Представителите на този знак трябва да внимават много с парите. По-добре е да не теглите заеми и да не влизате в дългове. Това ще свърши по-лошо, отколкото изглежда на пръв поглед.

В семеен план всичко ще бъде спокойно.

Водолей

Този ярък и свободолюбив знак ще потъне в бюрокрация. Но в крайна сметка целта ще бъде постигната.

Никога не споделяйте тайните си на тези 5 зодии, ще ги раздухат веднага!

Няма да е излишно да се вслушате в съветите на партньора си. Те ще ви донесат само ползи.

Риби

Май е идеалното време да отидете на семейно пътуване и да се заредите със сила. Повод ще се намери. Ще разполагате с достатъчно енергия както за решаване на текущите дела, така и за най-близките си. /jenata.blitz.bg

Харесайте jenata.blitz.bg и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки

 

 

Коментирай