logo

Днес тя е световен секссимвол и майка на три деца! Вижте как е изглеждала Оксана преди пластиките СНИМКИ

Днес тя е световен секссимвол и майка на три деца! Вижте как е изглеждала Оксана преди пластиките СНИМКИ

Рускинята има милиони последователи в социалните мрежи и е пример за много млади момичета по света

34-годишният руски рапър Джиган и красивата му съпруга Оксана Самойлова са заедно от 2009 година. През 2011 г. се ражда първата им дъщеря Ариел, а през 2012 година двойката сключва брак.

След няколко години семейството им се увеличава с още два члена - дъщерите им Лея и Мая. Съвсем наскоро Оксана разки, че чакат и четвърто попълнение в семейството си. 

Оксана Смаилова има почти 10 милиона последователи в "Инстаграм", почти три пъти повече от мъжа си. Противно на повечето руски милионерки, които наемат бавачки да се грижат за децата им, Оксана се справя прекрасно сама с трите си дъещри. 

Оксана и Джиган са смятани за едно от най-примерните семейства в руския и световния шоубизнес. Около тях няма скандали и драми, а само и единствено усмивки и семейна топлина. 

Двойката често пътува по екзотични дестинации, като винаги с тях са трите им дъщерички. Оксана заснема забавни клипчета от ежедневието им, с което бързо набира популярност. 

Рускинята е модел за подражание на милиони жени по света, а след трите си бременности изглежда по-зашеметяващо от всякога. Въпреки, че много хора обвиняват Оксана, че се е подложила на редица пластични операции, снимките и от преди години, говорят друго. 

Тя често споделя, че тайната на красотата й се крие в семейното щастие, любовта на съпруга й и трите й дъщери. 

Както преди, така и сега, рускинята е зашеметяваща: 

 

 

 

 

 

 

 

Коментирай